Vermogensseminarie – 19 november 2022 – Merchtem

Bescherm jezelf tegen
inflatie en geldontwaarding

In dit seminarie leer je hoe je je vermogen kan doen groeien en beschermen. Investeer slimmer en zet een hefboom op je vermogen met deze waardevolle dag.

Je weet al dat je je vermogen moet beheren, je weet al dat je met geldontwaarding zit en je eigenlijk slapend arm wordt.

De vraag is echter hoe je hiermee aan de slag gaat. Velen starten hun investeringstraject met te weinig kennis, of erger nog, foutieve kennis. Ze beginnen in het wilde weg te investeren. Na een kort investeringstraject met matige of zelfs negatieve resultaten beslissen deze mensen dan: “investeren is gewoon niets voor mij”.

Je risico wordt bepaald door je kennis en kunnen, niet de markt.

Er is een overvloed aan kennis online en het is moeilijk te bepalen welke informatie betrouwbaar is en welke niet. Daarnaast wordt niemand echt succesvol door de kudde te volgen. Je moet creatieve inzichten hebben en snel kunnen schakelen.

Dit maakt het verschil tussen personen die blijven stilstaan en investeerders die effectief een hefboom op hun vermogen zetten. En dit is wat wordt aangereikt in dit seminarie. De juiste tools & informatie over alle investeringsklassen en een actieplan van hoe je aan de slag kan om je vermogen te beschermen.

Work hard AND smart

Een plan voor het beheren van je vermogen is absoluut noodzakelijk. Je werkt hard en je investeert een aanzienlijk deel van je leven in het genereren van een vermogen. Het is daarom noodzakelijk dat je de vruchten maximaal plukt van je werk door je vermogen te beschermen.

Daarom werd dit seminarie ontwikkeld, voor de rest van jouw leven. Het doel is een gigantisch positieve impact te maken op jouw vermogen en om jou om te vormen naar een excellente investeerder.

Heb je een korte vraag?

Stuur een Whatsapp bericht

u

Heb je hulp nodig?

Wij helpen jou graag op weg.

Op de hoogte houden?

Schrijf je in voor ons Impact Nieuws.

Wil je mee(r) impact maken?

Boek een seminarie op maat

Pin It on Pinterest

Share This