Vermogensseminarie – 11 februari 2023 – Merchtem

Bescherm jezelf tegen
inflatie en geldontwaarding

In dit seminarie leer je hoe je je vermogen kan doen groeien en beschermen. Investeer slimmer en zet een hefboom op je vermogen met deze waardevolle dag.

We leven momenteel in zeer uitdagende tijden. Covid, oorlog, energieprijzen, … 

Dit is geen toeval. Er staat nog veel te gebeuren, niet in het minst op vlak van het financiële systeem. Om maar iets te noemen: banken zullen vallen! De vraag is niet of dit zal gebeuren, maar wanneer. Ook ons monetaire systeem zal binnen afzienbare tijd nooit meer hetzelfde zijn. Zij die zich nu niet voorbereiden, zullen in de problemen komen. Dit is geen bangmakerij, maar de harde realiteit. Over life changing gesproken: het kan ook in negatieve zin. Time is now!

Stop met jouw beperkende gedachten. Stop met te denken dat dit niet voor jou is weggelegd. Je hoeft niet vermogend te zijn om vermogend te kunnen worden.

Er zijn nog nooit zoveel mogelijkheden geweest. Net dat gegeven maakt het natuurlijk ook moeilijk om alles juist in te schatten. Er is zelfs sprake van overinformatie. Er is veel te vinden in boeken, YouTube en via andere kanalen, maar is dit de juiste informatie en is ze voor jou van toepassing of is het bijvoorbeeld eerder voorzien op gewin van de partij die tegenover jou zit?

Life changing

Benny en Cédric zijn onafhankelijke ondernemers. Zij zijn financieel vrij en hoeven dit niet te doen. Zij doen dit omdat ze zoveel mogelijk mensen willen helpen. Net zoals wij, krijgen zij voldoening uit het vooruit helpen van anderen.

Zij weten dat er veel fake news is en dat niet iedereen de beste bedoelingen heeft. Wij hebben het daarom gemakkelijker gemaakt voor jou. Net zoals onze andere Impact Speakers kennen wij Benny en Cédric persoonlijk, hebben wij hen meermaals weten spreken en wéten we dat hun aanpak extreem waardevol is. Wanneer je hun tips en trics toepast en financiële vrijheid begint te ervaren, dan weet je dat het inderdaad life changing is.

Heb je een korte vraag?

Stuur een Whatsapp bericht

u

Heb je hulp nodig?

Wij helpen jou graag op weg.

Op de hoogte houden?

Schrijf je in voor ons Impact Nieuws.

Wil je mee(r) impact maken?

Boek een seminarie op maat

Pin It on Pinterest

Share This