Veerle Franqui – Spreken met humor & Wellbeing@Work

Nancy Vermeulen - Tedx

Waarom deze spreker?

 • Humoristisch
 • Enthousiast
 • Concreet
 • Inspirerend
 • Verfrissend

Talen:

 • Nederlands
 • Engels

Mogelijkheden:

 • Keynote
 • Masterclass
 • Workshop
 • Interview / Podcast
8

Veerle Franqui
Spreken met Humor & Wellbeing@Work

Keynotes

Een Energierijke en Humoristische Aanpak

Kruid jouw talk met humor en energie!

Ben je klaar om jouw publiek te verrassen met een presentatie die smaakt naar meer? Vergeet de standaard “ça va” en laat jouw boodschap echt landen met een dosis humor en energie. Veerle Franqui neemt je mee op een unieke reis waarin serieuze onderwerpen met een lach worden benaderd. Haar keynotes zijn op maat gemaakt om twee cruciale aspecten van professionele ontwikkeling aan te pakken: welzijn op het werk en effectief spreken met humor.

Welzijn op het Werk: Een Interactieve Benadering

In een wereld waarin “druk druk druk” de norm lijkt te zijn, is het cruciaal om aandacht te besteden aan ons welzijn op het werk. Veerle Franqui biedt een reeks interactieve keynotes die zich richten op dit essentiële aspect van professionele ontwikkeling. Veerle’s presentaties bieden praktische tips en inzichten om werknemers te helpen een gezonde balans te vinden tussen werk en privéleven. Met een mix van humor en diepgaande inzichten zorgt ze ervoor dat haar publiek niet alleen geïnspireerd wordt, maar ook daadwerkelijk stappen onderneemt om hun welzijn te verbeteren. Deze sessies zijn niet alleen verfrissend, maar ook verhelderend voor organisaties die streven naar een gezonde en productieve werkomgeving.

Public Speaking met Humor: Een Amuse Bouche onder de Presentaties

Stel je voor dat je niet alleen een boodschap brengt, maar dat jouw publiek er volledig in wordt meegezogen. Dat is precies wat Veerle Franqui jou leert met haar traject “Public Speaking met Humor”. Met een mix van ernstige boodschappen en humor weet ze het publiek te raken op een manier die blijft hangen. Dit traject zorgt niet alleen voor gelach, maar ook voor een diepgaande verbinding tussen spreker en publiek. Het resultaat? Een onvergetelijke ervaring waarbij spreekvaardigheden naar een hoger niveau worden getild.

 

De impact van Humor op jouw Publiek en business

 • Humor doet mensen geboeid luisteren.
 • Jouw verhaal wordt vaker naverteld.
 • Humor legt een link tussen jou(w) boodschap en een goed gevoel.
 • Humor maakt jouw boodschap duidelijker.
 • Humor schept vertrouwen. Goed voor jouw ‘know-like-trust-factor’.
 • Humor zorgt voor meer openheid in het publiek. Je zal meer betrokkenheid ervaren vanuit het publiek. Na de lach komt de aandacht. Je maakt je toehoorders gewoon klaar voor jouw boodschap of offer. 

Keynotes & Trajecten

PUBLIC SPEAKING MET HUMOR (Traject)

Kruid jouw talk met humor. Ga voor de ‘amuse bouche’ onder de presentaties. Zo eentje waarbij jouw publiek spijt zal hebben dat het ‘op’ is. Jouw verhaal zal smaken naar méér!

Klik en lees meer

ERGO WAKE UP CALL (Keynote)

Een interactieve presentatie die ogen opent

Wat als jouw werknemers goesting zouden krijgen om hun rug te beschermen? Deze interactieve presentatie opent ogen. Je werknemers zullen wakker geschud worden op een boeiende en humoristische manier!

VOL ENERGIE (Keynote)

Een bijzonder interactieve en energieke presentatie

Wat kunnen werknemers thuis doen om met meer energie naar het werk te komen? Wat kunnen ze op het werk doen om met een optimaal energieniveau naar huis te gaan? Deze opleiding biedt een stevige basis energiemanagement!

EEN ECHTE BURN-OUT?  (Keynote)

Een taboedoorbrekende opleiding ter bescherming van het aanwezige personeel op het werk én van het door burn-out afwezige personeel thuis.

Wat weten jouw werknemers eigenlijk over een échte burn-out? Hoe werkt stress? In deze taboedoorbrekende opleiding ervaren de deelnemers op een ludieke en serieuze manier wat ze kunnen ondernemen om bij zichzelf en bij collega’s stressschade te voorkomen.

The art of taking breaks  (Keynote)

Een veiligheidscursus over het nemen van pauzes

Hard doorwerken kunnen de meesten wel. Toch voor even… het skippen van pauzes wordt genadeloos afgestraft. De concentratie, maar ook het fysieke en mentale welzijn worden de slachtoffers.  Ontdek de geheime formule van pauzes die werken!

Nancy Vermeulen - Space

“De ‘Ergo Wake Up Call’ werd door Veerle zeer origineel en met een hoog  ‘Walk the talk’ principe gegeven. Door haar aanstekelijk energiepeil werd het energiepeil van de groep hoog gehouden.  Al onze medewerkers hebben het dynamisch zitten concept aan de lijve ondervonden en bijgevolg ook omarmd. Een succesvolle workshop!”

Anke De Waele

Prevention Advisor, Delaware

Wie is Veerle Franqui?

Veerle Franqui: 

Het enthousiasme van Veerle werkt ontzettend aanstekelijk en gaat je ongetwijfeld aanzetten tot actie. Veerle is een geboren entertrainer op het randje van comedy. Ze zal je verbazen met een gefundeerde materie, een fijne spontaniteit én spitsvondigheid. Met haar achtergrond in bewegingswetenschappen en sportpsychologie kan ze een publiek heerlijk mentaal en fysiek in beweging zetten. Ze geeft al 15 jaar keynotes in binnen- en buitenland en viel al in de prijzen. 

Reviews

★★★★★

De ‘Ergo Wake Up Call’ werd door Veerle zeer origineel en met een hoog  ‘Walk the talk’ principe gegeven. Door haar aanstekelijk energiepeil werd het energiepeil van de groep hoog gehouden.  Al onze medewerkers hebben het dynamisch zitten concept aan de lijve ondervonden en bijgevolg ook omarmd. Een succesvolle workshop!

Diederik Vermoesen – Siemens Gamesa

★★★★★

“Veerle brengt de juiste mix van ernstige info en handige tips, inspirerend en enthousiast! Een verfrissende sessie die het bloed terug doet stromen. Handige tips en tricks en vooral ook veel stof tot nadenken, een echte aanrader!”

Véronique Van Blerk – Digipolis

★★★★★

“Superdank voor de kwalitatief hoogstaande workshops die je bij BASF zowel in Nederland als in België hebt neergezet! Topklasse! Je bent een entertainer en brengt je boodschappen op een originele en fantastische manier. Aan het einde van elke sessie is er precies een overdracht van energie gebeurd. Je voelt gewoon meer energie!”

Linda Van Bogaert – BASF

★★★★★

“Ik heb uitsluitend positieve reacties ontvangen op de burn-out workshop! Nogmaals bedankt voor de nuttige en bijzonder gezellige sessie. Wij gaan daar zeker allemaal ons voordeel mee doen!”

Arja Ruijs – Chemetall

★★★★★

“Super dank voor de kwalitatief hoogstaande workshops rond ergonomie en stress& burn-out die je bij BASF zowel in Nederland als in België hebt neergezet! Topklasse! Je bent een entertainer en brengt je boodschappen op een originele en fantastische manier. Aan het einde van elke sessie is er precies een overdracht van energie gebeurd. Je voelt gewoon meer energie!”

Linda Van Bogaert – BASF

★★★★★

“Een dikke merci voor uw topprestatie van gisteren. Eerlijk en ongedwongen, enthousiast en spontaan. Relevant en zeer goed gestructureerd. You master the art of speaking!”

An de Boelpaep – Betoobe

★★★★★

“Voor deze vrouw zou ik naar de Lotto Arena rijden. Veerle, je rockte opnieuw. Dat is zo de max!”

Nele Van Hoeymissen – Compagnonne

★★★★★

Vandaag is Veerle bij ons bedrijf langsgekomen voor een coaching sessie over Motivatie.
De sessie werd erg gewaardeerd door de aanwezigen. Veerle brengt een duidelijke boodschap op een energieke en motiverende manier. Dit gebeurt met veel inzicht in de materie en met heel veel respect voor de aanwezigen.

Tom Vriens – Preventieadviseur bij DXC België

★★★★★

Veerle heeft voor Attentia bij een aantal key accounts opdrachten uitgevoerd rond het thema welzijn, motivatie, energiemanagement en vitaliteit. Ze is gepassioneerd door deze onderwerpen en haar enthousiasme werkt bijzonder aanstekelijk. Ze kent haar materie door en door en heeft ook een overvloed aan overtuigingskracht wat er voor zorgde dat na afloop van elke sessie elke deelnemer wat wijzer en vitaler was geworden. Een heleboel werknemers hebben tijdens een van de sessies bij Veerle onmiddellijk besloten om het roer om te gooien en de kaart gezondheid te trekken in het dagdagelijkse leven. Ze heeft een ongedwongen, spontane stijl die allesbehalve belerend overkomt (wat bij vele andere health coaches wel het geval is). Wanneer vitaliteit extra aandacht dient te krijgen, zou ik onmiddellijk beroep doen op Veerle.

Anthony Stroobant – Sales Director Seris Guarding

★★★★★

About 60 colleagues myself included followed a session led by Veerle on Energy and Change management. We all experienced this as not only a fun and truly energetic session but also as an eye-opener. I could recommend this session to everyone. Well done Veerle!

Steven Moons – Supervisory Technologies at Central Bank

Jouw review hier?

Deel jouw ervaringen met ons. Elke feedback of review helpt ons meer impact te maken.

boeken – workshops – reizen – Masterclasess – …

 

– Traject –

Public Speaking met Humor

Luc Godefroid - Senior Vice President - Bekaert

– Podcast –

Geweldig Gênant

Podcast Geweldig Genant

– Event –

Your Kick Off

Take your energy to the next level

Video interviews & artikels

Pin It on Pinterest

Share This