Let’s spread Financial Intelligence – 11 april 2024 – TBA

Diepgaande Vastgoedseminarie

Verken de wereld van onroerend goed tijdens dit actuele vastgoedseminarie. In deze snel veranderende economische tijden is het cruciaal om je kennis te vergroten. Of je nu een ervaren professional bent of nieuw op de markt, leer de laatste trends, ontwikkel effectieve strategieën en bouw waardevolle netwerken op.
Grijp deze kans om deuren te openen naar directe kansen en succes in de vastgoedsector.

In onroerend goed vind je niet alleen huizen, maar ook de sleutel tot financiële vrijheid.

Benny Mintjens, Impact Speaker van het eerste uur, heeft zijn leven gewijd aan vermogensbeheer en vastgoed. Met een schat aan ervaring en diepgaande expertise heeft hij opmerkelijke successen behaald in deze materie. Benny deelt zijn waardevolle inzichten om jou te helpen navigeren in de complexe wereld van financiën en investeren.

Wees je er van bewust dat banken, verzekeringen en andere instanties commerciële instellingen zijn.
Onze spreker, Benny Mintjens, is een gevestigd ondernemer met meerdere vastgoed vennootschappen. Hij is financieel onafhankelijk en heeft géén belangen in de investeringen die jij doet. Een belangrijk verschil.

Zijn – en onze – motivatie? Zoveel mogelijk mensen laten genieten van hun kennis en ervaring! Dit mag je zeer ruim nemen. Benny zijn expertise is zo uitgebreid, dat hij durft claimen dat je nooit meer een verkeerde investering doet wanneer je zijn benadering toepast.

In de vastgoedmarkt geldt: wie zich niet verdiept, mist kansen.

Ontdek de boeiende inhoud van het vastgoedseminarie met een mix van waardevolle inzichten en praktische tips. Tijdens dit seminar nemen we je mee op een reis door de vastgoedwereld met:

  • Ontdek hoe je jouw vastgoedportefeuille kan uitbreiden met een minimum aan eigen middelen.
  • Een diepgaande verkenning van de nieuwste trends in de markt.
  • Waardevolle inzichten over slimme investeringsstrategieën.
  • Praktische tools om met vertrouwen in de vastgoedindustrie te navigeren.
  • Belangrijke kennis over het vastgoedbankdossier.
  • De do’s en don’ts bij het aankopen van vastgoed.

Onze deskundige sprekers zullen niet alleen juridische en financiële aspecten behandelen, maar ook een frisse kijk bieden op innovatieve benaderingen van vastgoedontwikkeling. Verwacht interactieve sessies, inspirerende verhalen en veel ruimte voor vragen.

Daarnaast creëren we een omgeving waarin je kunt netwerken met gelijkgestemde professionals in de vastgoedsector. Mis deze kans niet om je vastgoedkennis te vergroten, terwijl je geniet van een verrijkende ervaring. Schrijf je nu in en ontdek hoe dit seminarie deuren opent naar nieuwe mogelijkheden en groei in de wereld van onroerend goed!

Praktisch

DATUM

11 april 2024

LOCATIE

TBA

TIJD

09:00 uur – 18:00 uur

JOUW INVESTERING

695 euro excl btw

 

Praktisch

DATUM

11 april 2024

LOCATIE

TBA

TIJD

09:00 uur – 18:00 uur

JOUW INVESTERING

695 euro excl btw

 

Heb je een korte vraag?

Stuur een Whatsapp bericht

u

Heb je hulp nodig?

Wij helpen jou graag op weg.

Op de hoogte houden?

Schrijf je in voor ons Impact Nieuws.

Speak up

Blijf op de hoogte.

Wij houden ook niet van overvolle mailboxen of tijdverspilling. Je mag van ons enkel mail verwachten wanneer deze impactvol is. 

Pin It on Pinterest

Share This