Netwerkevent – 19 maart 2023 – Merchtem

Vastgoed & Uranium Netwerkevent

Als oprichters van meerdere vastgoedvennootschappen zijn Benny Mintjens en Cédric Daems mannen waar je op kan bouwen als het op investeren aankomt. Bovendien hebben zij een meer dan gezonde interesse in alles wat met uranium te maken heeft. Zij leggen jou haarfijn uit waarom zij hier toekomst in zien en hoe dit ook jouw leven kan veranderen.

Daarnaast laten ze jou opnieuw genieten van één van hun andere activiteiten: de Missing Link.

Binnen een ongedwongen sfeer geven zij graag meer uitleg over hun activiteiten, maar bovenal offreren zij jou food & drinks, bakken ervaring, een zeer fijn en kwalitatief netwerk én hun kennis.

  Waarom je dit niet mag missen

  Missing Link werd opgericht door de ervaren ondernemers én investeerders Benny Mintjens en Cédric Daems. Zij bieden jou een groep van gelijkgestemde ondernemers waarin zij geen enkele vraag uit de weg gaan. Op maandelijkse basis krijg je zo online sparringpartners die jou scherp houden, inzichten geven en doen groeien.

  Dit is niet enkel voor beginnende ondernemers. Ook de meer ervaren rotten geven dit concept een zeer hoge en waardevolle rating omdat het hen scherp houdt. Te weten dat jouw grootste verliespost vooral zit in de winst die je had kunnen halen, is dit een no-brainer voor elke ondernemer die zichzelf ernstig neemt.

  Naast Missing Link, zijn Benny en Cédric de bezielers achter Het Vermogensseminar, Power 2 Invest en het gloednieuwe Global Insight. Dit zijn stuk voor stuk zeer warm aanbevolen financiële events, waar je ongetwijfeld meer over te weten wil komen.

  Vorige editie: Nieuwjaarsdrink & ondernemers brainstormsessie – 15 januari 2023

  Samen met Impact Speakers, inspiratie in menselijkheid, gedrevenheid en samen bouwen. Het hart dat jullie drijft, golft voelbaar door in elke vezel van elk gesprek, elk event dat jullie organiseren en iedereen die door jullie wordt aangetrokken. De magie van magnetisme vanuit missie. Een gemeenschap van openheid in oogcontact, allen hongerig naar groei, voorbij de platgelopen paden. Dank voor het bouwen van bruggen.

  Femke Muylaert

  Oprichtster van The Expressionista

  Het was een heerlijk event. Mijn collega-ondernemer en ik waren beiden onder de indruk!

  Jonas Mertens

  Ondernemer en financieel adviseur

  Ik vond de wisselwerking van de verschillende invalshoeken geweldig. Een absolute meerwaarde. Ik ga hier verder mee aan de slag!

  Rachid et-taIbi

  Oprichter DNI

  Heb je een korte vraag?

  Stuur een Whatsapp bericht

  u

  Heb je hulp nodig?

  Wij helpen jou graag op weg.

  Op de hoogte houden?

  Schrijf je in voor ons Impact Nieuws.

  Wil je mee(r) impact maken?

  Boek een seminarie op maat

  Pin It on Pinterest

  Share This