Let’s spread Financial Intelligence – 9 november 2023 – Skyline Park Izegem

Unlock Your Financial Potential

Betreed een wereld van financiële mogelijkheden en bereid je voor op een inzichtelijke reis waarbij we de complexe financiële realiteit niet uit de weg gaan. In een tijd waarin een beperkte groep individuen gestaag hun vermogen vergroot, terwijl velen worstelen met de voortdurende stijging van kosten, historisch lage rentetarieven en een geleidelijke devaluatie van valuta, is het tijd om deze uitdagingen onder ogen te zien.

The best way to predict the future

is to create it

Benny Mintjens, Impact Speaker van het eerste uur, heeft zijn leven gewijd aan vermogensbeheer en vastgoed. Met een schat aan ervaring en diepgaande expertise heeft hij opmerkelijke successen behaald in deze materie. Benny deelt zijn waardevolle inzichten om jou te helpen navigeren in de complexe wereld van financiën en investeren.

Wees je er van bewust dat banken, verzekeringen en andere instanties commerciële instellingen zijn.
Onze spreker, Benny Mintjens, is een gevestigd ondernemer met meerdere vastgoed vennootschappen. Hij is financieel onafhankelijk en heeft géén belangen in de investeringen die jij doet. Een belangrijk verschil.

Zijn – en onze – motivatie? Zoveel mogelijk mensen laten genieten van onze sprekers hun kennis en ervaring! Dit mag je zeer ruim nemen. Benny zijn expertise is zo uitgebreid, dat hij durft claimen dat je nooit meer een verkeerde investering doet wanneer je zijn benadering toepast.

Empower Your Financial Journey
with Ilse Jaques and Benny Mintjens

Wij begrijpen de uitdagingen die de huidige economische omstandigheden met zich meebrengen. Je hoort dagelijks over faillissementen, hoge energie- en grondstofprijzen, loonindexering, taxen en ga zo maar verder.
Daarom heeft een andere Impact Speaker, high-performance coach Ilse Jaques, dit infomoment georganiseerd, met als doel jou te voorzien van de kennis en strategieën die nodig zijn om jouw financiële toekomst te sturen, ongeacht jouw huidige situatie.

De tijd om actie te ondernemen is nu. Reserveer jouw plaats op dit kosteloze infomoment, waar we geloven dat elke ondernemer, ongeacht zijn/haar huidige financiële situatie, de kracht heeft om zijn/haar financiële toekomst te sturen.

Praktisch

DATUM

9 november 2023

LOCATIE

Skyline Park – Izegem

TIJD

10:00 uur – 12:30 uur

 

Praktisch

DATUM

9 november 2023

LOCATIE

Skyline Park – Izegem

TIJD

10:00 uur – 12:30 uur

 

Heb je een korte vraag?

Stuur een Whatsapp bericht

u

Heb je hulp nodig?

Wij helpen jou graag op weg.

Op de hoogte houden?

Schrijf je in voor ons Impact Nieuws.

Speak up

Blijf op de hoogte.

Wij houden ook niet van overvolle mailboxen of tijdverspilling. Je mag van ons enkel mail verwachten wanneer deze impactvol is. 

Pin It on Pinterest

Share This