Workation – 12 t.e.m. 15 december 2023

UBUNTU WORKATION

3-daagse workation voor ambitieuze ondernemers die bewust tijd willen nemen om te werken aan je eigen business.

Gun jezelf en je bedrijf de tijd om lekker aan je business te werken.

Samen met gelijkgestemde, ambitieuze ondernemers, die net zoals jij ook op zoek zijn naar de verbinding met elkaar.

Samen onder de noemer van UBUNTU. Ubuntu is namelijk het diepe besef van verbondenheid tussen mensen onderling. Volgens deze Afrikaanse denkwijze ben je niet alleen verbonden met de ander, je wordt ook pas ‘mens’ via relaties met anderen. Een prachtige filosofie, die hand in hand gaat met innovatie.

Samen vanuit UBUNTU dus, vanuit ‘ik ben omdat wij zijn’ werken aan de eigen business én met bereidheid de andere verder te helpen.

Samen werken aan de eigen business

Wil jij…

… bewust tijd nemen om werk te maken van jouw groeiplannen?
… even een aantal dagen uit de ratrace stappen om helderheid te creëren rond jouw toekomst én die van je bedrijf?
… op het einde van het jaar stilstaan bij wat je in 2023 wil laten én nieuwe plannen en focus voor 2024 (and beyond) creëren?
… jezelf de tijd en ruimte gunnen om te werken aan de eigen business?

Ga dan van 12 tem 15 december mee op UBUNTU workation.
Tijdens deze workation deconnecteer jij van de dagelijkse hectiek waardoor er rust én ruimte is om

… full focus te werken aan jouw bedrijf
… helderheid te creëren rond jouw toekomst én die van je bedrijf
… nieuwe koersen uit te stippelen
… de stip aan de horizon scherp te stellen

Zodat jij écht werk maakt van jouw groeiplannen.
En dat alles op een inspirerende locatie, verscholen in de Ardense bossen.

Pak je rugzak, je open mindset en je goesting in en ga in dit wonderland samen met unieke, gelijkgestemde entrepreneurs op zoek naar inspiratie, connectie en ontspanning.

“Sara inspireert en laat mensen groeien vanuit hun kern.”

– Michel Kolenbrander –

In december 2021 ging Michel Kolenbrander mee op UBUNTU workation. Als professionele lanterfanter had hij zichzelf op dat moment de tijd en ruimte gegund om op zoek te gaan naar een nieuwe richting in zijn carrière. De eerste ingrediënten voor dat nieuwe pad lagen al klaar, maar de volledige puzzel was nog niet gelegd.

Tot hij een vision board maakte. Het spelen met beelden en woorden zorgde ervoor dat Michels droom om een eigen plek te creëren heel hard naar boven kwam.

En zo werd het zaadje geplant van een creatieve workshopplek die nog geen 6 maanden later een feit was! Begin april 2022 opende Michel zijn eigen werkplek in hartje Zutphen en sindsdien hangt zijn nieuw visitekaartje als -Bureau voor conceptuele zaken- aan de voordeur te schitteren.

Dit is jouw workation

Concreet staat er tijdens deze retreat dagelijks een hands-on workshop op de agenda, gericht op jouw business: hoe ziet jouw ideale toekomst eruit, waar wil je naar toe, wat wil je realiseren, hoe kan je dit concreet maken…? 

Je kan hier vervolgens zelf verder mee aan de slag, maar kan er ook voor kiezen om even de benen te strekken, te sporten, te mediteren, te sparren met mij of een kop koffie te drinken bij een verbindend gesprek met één van de andere deelnemers. 

Kortom dit is jouw workation. Jij beslist en jouw wensen en vrijheid staan voorop.

Bovendien wordt er elke dag gezorgd voor een fijne activiteit om te verbinden met je innerlijke zelf (vb yoga, ademhalingssessie, stilte wandeling, een streepje cultuur…) én staat er gezond en lekker eten op het menu, zodat je op deze unieke locatie even helemaal tot rust kan komen en kan herbronnen.

“Een sterk cadeau met verstrekkende positieve gevolgen voor de eigen onderneming. Een jaarlijkse must-do voor wie even hands-on naar het eigen bedrijf wil kijken.”

– Kristien De Ceulaer –

Ook Kristien De Ceulaer ging in december 2021 mee naar Malmédy. Ze had het plan opgevat om in die dagen vooral even tot rust te komen en haar eigen onderneming als sidekick en copywriter onder de loep te nemen qua aanbod en prijszetting.

Little did she know dat ze dankzij de hulp van Michel naar huis zou gaan met een gloednieuwe naam voor haar business. Iets wat ze al maanden voor zich uitschoof, omdat ze geen idee had, nergens inspiratie vond en niets de lading echt kon dekken. Na een voormiddag brainstormen met Michel stond het er. Haar nieuwe naam.

Dankzij de andere deelneemsters stond er bovendien niet veel later een concreter aanbod mét nieuwe prijzen op papier én vond ze onder hen ook een nieuwe klant voor wie ze als sidekick in 2022 aan het werk kon.

Praktisch

  • 3 overnachtingen single room in het super leuke boetiek hotel Daft Hotel

  • 3 x ontbijt, lunch & diner + niet-alcoholische dranken

  • Tijdens deze workation krijg je 3 dagen professionele ondersteuning van Sara Pieters als innovatie experte én van alle andere deelnemers

  • Daarnaast voorziet Sara elke dag een fijne activiteit om te verbinden met je innerlijke zelf en te deconnecteren van de dagelijkse hectiek (yoga, massage,…tbc)

  • Vervoer heen en terug is niet inbegrepen

Jouw investering:
1 950€ excl btw single room

Praktisch

  • 3 overnachtingen single room in het super leuke boetiek hotel Daft Hotel

  • 3 x ontbijt, lunch & diner + niet-alcoholische dranken

  • Tijdens deze workation krijg je 3 dagen professionele ondersteuning van Sara Pieters als innovatie experte én van alle andere deelnemers

  • Daarnaast voorziet Sara elke dag een fijne activiteit om te verbinden met je innerlijke zelf en te deconnecteren van de dagelijkse hectiek (yoga, massage,…tbc)

  • Vervoer heen en terug is niet inbegrepen

Jouw investering:
1 950€ excl btw single room

Heb je een korte vraag?

Stuur een Whatsapp bericht

u

Heb je hulp nodig?

Wij helpen jou graag op weg.

Op de hoogte houden?

Schrijf je in voor ons Impact Nieuws.

Speak up

Blijf op de hoogte.

Wij houden ook niet van overvolle mailboxen of tijdverspilling. Je mag van ons enkel mail verwachten wanneer deze impactvol is. 

Pin It on Pinterest

Share This