Driedaagse training – 23 juni, 30 juni en 7 juli 2024 – Kruisem

“Zelfliefde is het begin van alle wijsheid, het is de basis van waaruit we keuzes maken, verbinding aangaan en risico’s durven nemen.”

Deze training neem je mee doorheen de verschillende stappen naar zelfliefde die in de KIK-cirkel of Kom In je Kracht-cirkel omschreven staan.
Om die stappen tastbaar te maken en vlot te kunnen toepassen hebben we ze vertaald naar de 5 vaardigheden van zelfliefde. Tijdens de training gaan we aan de slag met allerlei oefeningen en technieken om deze vaardigheden te oefenen en zo stappen te zetten naar zelfliefde.

*Maximum 10 deelnemers

Inhoud Training

Inner voice
De ‘inner voice’ kan je omschrijven als een rechter die in ons hoofd zit die al onze handelingen, gevoelens en gedachten in de gaten houdt en er op het einde een oordeel over uitspreekt. Iemand met weinig zelfliefde heeft een zeer koude, strenge rechter en deze kunnen we ombuigen aan de hand van de Kik-cirkel tot een warme ondersteunende metgezel.

Zelfkennis
Het is moeilijk om ergens van te houden als we het niet kennen. Zelfkennis gaat verder dan bijvoorbeeld onze job, onze hobby’s en onze passies. Zelfkennis gaat over de inner voice, hoe die reageert in verschillende situaties en hoe we ons daar bewust van kunnen worden.

Zelfacceptatie
Wanneer we onszelf leren kennen, is het onvermijdelijk dat we ook stukjes van onszelf gaan tegenkomen die we niet zo graag zien of die we zelfs liever niet zouden hebben. In de training gaan we samen op weg om ook die stukjes van onszelf te kunnen omarmen.

Zelfvertrouwen
Zelfvertrouwen wordt vaak gezien als een kenmerk. Je hebt het of je hebt het niet. Maar in werkelijkheid is zelfvertrouwen situatie gebonden, in bepaalde situaties heb je veel zelfvertrouwen en in andere helemaal geen. In de training gaan we op zoek naar situaties waarin je veel zelfvertrouwen hebt en gaan we aan de hand van oefeningen dat zelfvertrouwen verder opbouwen.

Zelfliefde
Sommige mensen verwarren zelfliefde met egoïsme, maar zelfliefde wil zeggen dat je jezelf graag ziet, gewoon zoals je bent. Zelfliefde toepassen is die dingen doen waar je op lange termijn het meeste voordeel zal uithalen. Je begeleidt jezelf en geeft structuur, zodat je de beste versie van jezelf kan worden.

De 5 vaardigheden van zelfliefde
Om deze stappen tastbaar te maken gaan we aan de slag met de 5 vaardigheden van zelfliefde. Door middel van oefeningen en technieken versterken we die vaardigheden en zetten we stappen naar zelfliefde.

Kom in je kracht
Filip Plompen

Jouw trainer: Sofie Vandamme

Sofie Vandamme is de zaakvoerder van Tell me more stories en is ondertussen al enkele jaren aan de slag als ceremoniespreker en storyteller. Dankzij haar opleiding als wellbeing en vitaliteitsmanager met als specialisatie coaching, heeft zij een brug geslagen tussen haar zelfgemaakt coaching model de ‘KIK-cirkel’ en haar grote passie voor storytelling.

“Jij kan mensen speciaal doen voelen”, is een compliment dat voor Sofie uit zeer onverwachte hoek kwam en dit heeft ervoor gezorgd dat zij er haar focus of haar ‘why’ van gemaakt heeft. Het is Sofie haar ambitie om mensen speciaal te doen voelen door de vijf stappen naar zelfliefde uit de ‘KIK-cirkel’ (zelfkennis, zelfacceptatie, zelfvertrouwen, zelfliefde en reflectie) te vertalen naar de vijf vaardigheden van zelfliefde met storytelling als vijfde en overkoepelende vaardigheid.

Filip Plompen

– Deelneemster vorige editie –

Sofie’s achtergrond als storyteller maakt haar training uniek. Ze is erin geslaagd haar eigen schwung te geven aan zelfliefde, haar eigen stempel.

Praktisch

 • Zondag 23 juni, 30 juni & 7 juli 2024

 • Thuise
  Hoogboeregemstraat 3
  9750 Huise (Kruisem)

 • 9.00 uur – 12.00 uur

 • Inclusief ontbijt

 

Jouw investering:
250 euro inclusief btw

Praktisch

 • Zondag 23 juni, 30 juni & 7 juli 2024

 • Thuise
  Hoogboeregemstraat 3
  9750 Huise (Kruisem)

 • 9.00 uur – 12.00 uur

 • Inclusief ontbijt

 

Jouw investering:
250 euro inclusief btw

Heb je een korte vraag?

Stuur een Whatsapp bericht

u

Heb je hulp nodig?

Wij helpen jou graag op weg.

Op de hoogte houden?

Schrijf je in voor ons Impact Nieuws.

Speak up

Blijf op de hoogte.

Wij houden ook niet van overvolle mailboxen of tijdverspilling. Je mag van ons enkel mail verwachten wanneer deze impactvol is. 

Pin It on Pinterest

Share This