Innovation pathways to high performance leadership – 25 mei 2023 – Sint-Martens-Latem

Building winning organizations

Onze missie is om impactvolle sprekers hun boodschap te helpen verspreiden.
Tijdens dit event verbinden wij een innovatief en vooruit denkend bedrijf als Tesla met een Impact Speaker die honderden ambitieuze ondernemers, visionairs, managers en andere high-performers wist te transformeren.  

Laat je inspireren door high-performance coach en international public speaker Ilse Jaques. Haar expertise en ervaring zullen jou de tools geven om je eigen organisatie te transformeren en te doen groeien, en daarbij de kennis en innovatie van Tesla als inspiratiebron te gebruiken.

PRIVATE EVENT  met kandidaatstelling en selectie

Snelheid, actie en resultaat

Het is geen toeval dat we Tesla en Ilse Jaques samen aan jou voorstellen. Op deze bijzondere avond zal je merken dat zowel Tesla, als Ilse Jaques, houden van snelheid, actie en resultaat.

Impact Speakers organiseert regelmatig evenementen met als doel mensen te inspireren en te motiveren om positieve verandering te brengen in hun leven en in de wereld om hen heen. Met impact bedoelen we dan ook dat het life changing is, wanneer je deze opgedane kennis toepast.

Action is the bridge between your goals and reality

Dit evenement is een unieke gelegenheid om geïnspireerd te worden door de toekomstgerichte visie van Tesla en de expertise van Ilse Jaques, gevolgd door een zeer krachtig netwerkmoment met gelijkgestemden.

Als amuse wordt er alvast een testrit aangeboden.

TESLA

Onze beroemde gastheer aan jou voorstellen, is als vertellen dat de aarde rond is… Toch enkele bijzondere weetjes, om jou alvast in de sfeer te brengen van de avond:

De eerste auto die Tesla produceerde, was de Tesla Roadster, die werd uitgebracht in 2008. Het was de eerste elektrische auto die meer dan 320 kilometer kon afleggen op één acculading.

Tesla heeft zijn eigen autodealermodel, wat betekent dat ze hun auto’s rechtstreeks aan de consument verkopen zonder tussenkomst van dealers.

Tesla’s gigafabriek in Nevada is ‘s werelds grootste gebouw op basis van oppervlakte en is volledig op duurzame energiebronnen gebouwd.

In 2020 overtrof Tesla Toyota als ‘s werelds meest waardevolle automerk, met een marktwaarde van meer dan $ 400 miljard.

Tesla heeft zijn eigen unieke laadnetwerk, genaamd Superchargers, waarmee Tesla-eigenaren hun auto’s snel kunnen opladen tijdens langeafstandsreizen.

Het model S heeft een bereik van 600 km en gaat van 0 naar 100 km/u in 2,1 seconden.

Tesla zal zelf een korte keynote voorzien, waarbij ze iedereen van harte welkom heet en uitleg geeft over ‘De toekomst van het autorijden volgens Tesla’.

ILSE JAQUES

Ilse Jaques is een gerenommeerde high-performance coach die o.a. de bezieler is van de community The Bridge en de financiële belevingsopleiding InvesTree, dat zich focust op het behoud en de optimalisatie van jouw vermogen.
 

Zij staat bekend om haar expertise in het diepgaand transformeren van personen. Het is dan ook geen verrassing dat Tesla haar als gast uitnodigt om een keynote te geven in hun showroom in Sint-Martens-Latem.


Met haar presentatie ‘Building Winning Organizations’ zal Ilse Jaques haar kennis en ervaring delen over hoe bedrijven kunnen evolueren naar succesvolle en winnende organisaties.


Het is de perfecte match tussen een bedrijf dat streeft naar vooruitgang en een expert die bedrijven helpt om hun doelen te bereiken en plafonds te doorbreken.

Wij stellen jou graag voor aan onze wijnpartner van deze avond:

BASALT WINES

Welkom bij Basalt Wines, de passievolle creatie van sommelier Stephanie Van Aerde. Gedreven door de unieke expressie van terroir, speurt Stephanie naar onontdekte wijndomeinen in heel Europa. Ze onderzoekt zorgvuldig welke druivenrassen op welke bodems en op welke manieren worden verbouwd. Deze bevlogen zoektocht resulteert in haar buitengewone collectie wijnen, die ze verzamelt in haar kelder, haar schatkamer, klaar om met u te delen.

Net zoals basalt, een vulkanisch gesteente gevormd door het stollen van snel afkoelende magma, brengt Basalt Wines de energie van aarde en vuur samen.

Wij nodigen u uit om de betoverende wereld van wijn te ontdekken, begeleid door de expertise van Stephanie. Op ons evenement, zal zij met trots haar zorgvuldig samengestelde wijnen presenteren. Laat u verwonderen door de unieke verhalen van elke fles, geproduceerd met passie en gedrevenheid. Verheug u op een smaakvolle reis die uw zintuigen zal prikkelen en uw waardering voor de kunst van het wijnmaken zal verdiepen.

Basalt Wines, waar passie en terroir samenkomen.

Praktische informatie

Datum

Donderdag 25 mei 2023

Locatie

Kortrijksesteenweg 164
9830 Sint-Martens-Latem

Verloop

17.30 uur
Opening doors met testrit van een Tesla wagen
vraag hier jouw testrit aan

18.30 uur
Start event met hapje en drankje

19.00 uur
Keynote: De toekomst van het autorijden volgens Tesla
Voorstelling BASALT wijnen door Stephanie Van Aerde

19.30 uur
Keynote Ilse Jaques, high-performance coach: Building Winning Organizations

20.30 uur
Start netwerkmoment

Wil je mee(r) impact maken?

Boek een seminarie op maat

Heb je een korte vraag?

Stuur een Whatsapp bericht

u

Heb je hulp nodig?

Wij helpen jou graag op weg.

Op de hoogte houden?

Schrijf je in voor ons Impact Nieuws.

Pin It on Pinterest

Share This