Sofie Vandamme – Kom in je kracht, de weg naar zelfliefde

Sofie Vandamme

Waarom deze spreker?

 • Gericht op het versterken van de vaardigheden van zelfliefde
 • Authentiek
 • Zelfontworpen coaching model

Talen:

 • Nederlands
 • Engels

Mogelijkheden:

 • Keynotes
 • Trainingen
8

Sofie Vandamme – Kom in je kracht, de weg naar zelfliefde


Keynote

“Zelfliefde is het begin van alle wijsheid. Het is de basis van waaruit we keuzes maken, verbinding aangaan en risico’s durven nemen”

Zelfliefde beïnvloedt de levenskeuzes die we maken op vlak van job, relaties, vrije tijd, gezondheid en de risico’s die we nemen en gaat hand in hand met spelen. Een tekort aan zelfliefde en spelen kan leiden tot eenzaamheid, depressie en andere negatieve gevolgen.

Zelfliefde is de sleutel tot een gezond inzicht in het leven en is onlosmakelijk verbonden met onze ‘inner voice’. De ‘inner voice’ kan je omschrijven als een rechter die in ons hoofd zit die al onze handelingen, gevoelens en gedachten in de gaten houdt en er op het einde een oordeel over uitspreekt. Iemand met weinig zelfliefde heeft een zeer koude, strenge rechter en deze kunnen we ombuigen aan de hand van de door Sofie ontworpen Kik-cirkel tot een warme ondersteunende metgezel. Diezelfde inner voice houdt ons tegen om in ons dagelijks leven te doen waar we voor gebouwd zijn… spelen! Het zit in onze natuur, het is even belangrijk als slapen, eten en drinken en een cruciaal element van zelfliefde.


Veelgevraagde Topics:

 • Meer risico’s durven nemen
 • Voor jezelf durven kiezen
 • Datgene doen waar je op lange termijn het meeste deugd van hebt
 • Specifieke handvaten waarmee je aan de slag kan, op weg naar meer zelfliefde
 • Je minder aantrekken wat anderen van je denken
 • De connectie met jezelf terug durven maken

Ergens thuishoren is een gevoel waar veel mensen naar op zoek zijn en is een gevolg van zelfliefde. Het omgekeerde van thuishoren is erbij horen. Om erbij te horen, verbergen mensen zich achter gedrag dat ze zichzelf door observatie en oefening hebben eigen gemaakt. Door zichzelf graag te zien, durven mensen zich kwetsbaar op te stellen, zichzelf te zijn en kunnen ze bij zichzelf en anderen thuiskomen.

 

Sofie Vandamme

Wie is Sofie Vandamme?

Sofie Vandamme: Empowerment spreker en zelfliefdecoach

“Jij kan mensen speciaal doen voelen”, is het mooiste compliment dat ik ooit heb gekregen. Het kwam uit zeer onverwachte hoek en heeft mij zo geraakt, dat ik er mijn focus of mijn ‘why’ van gemaakt heb. – Sofie Vandamme

Sofie is zaakvoerder van Tell me more stories en is ondertussen al enkele jaren aan de slag als ceremoniespreker en storyteller. Dankzij haar opleiding als wellbeing en vitaliteitsmanager met als specialisatie coaching, heeft zij een brug geslagen tussen haar zelfgemaakt coaching model de ‘KIK-cirkel’ en haar grote passie voor storytelling.

Het is haar ambitie om mensen speciaal te doen voelen door de vijf stappen naar zelfliefde uit de ‘KIK-cirkel’ (zelfkennis, zelfacceptatie, zelfvertrouwen, zelfliefde en reflectie) te vertalen naar de vijf vaardigheden van zelfliefde met storytelling als eerste vaardigheid.

Met trainingen en keynotes zal Sofie jou de weg wijzen naar zelfliefde.

Reviews

★★★★★

De samenwerking met Sofie verliep heel vlot. Sofie heeft dan ook een warm en vlot karakter wat de communicatie alleen maar ten goede komt. Wij vonden dat alles vlot en speels in elkaar zat en dat het geen stijve bedoening was. Een echte aanrader! 

Jouw review hier?

Deel jouw ervaringen met ons. Elke feedback of review helpt ons meer impact te maken.

boeken – workshops – keynotes – reizen

 

Trainingreeks –

Kom in je kracht!

Datum overeen te komen

Kom in je kracht

3 dagen

Pin It on Pinterest

Share This