samen meer impact 

Stuur een review

Elke review en elke feedback helpt ons meer impact te maken en waarde te geven.
Wij waarderen jouw mening enorm. Bedankt om iets achter te laten.

FAQ

Frequently Asked Questions

Waarom werken jullie enkel met sprekers die impact maken?

Voor ons staat de kwaliteit boven alles. Wij hoeven niet de grootste te zijn. We willen zelfs niet de grootste zijn. Wij werken enkel met sprekers die we zelf kennen en waarvan we weten dat ze waardegedreven de juiste persoon op de juiste plek zijn. We doen dit omdat we zelf een verhaal hebben – net zoals iedereen – en we weten dat je net vanuit kwetsbaarheid een enorme kracht kan tonen. Dát is wat we bedoelen met impact maken en waarom we doen wat we doen.

Hoe weet ik of ik de juiste spreker voor mijn event boek?

We gaan niet over één nacht ijs. We gaan steeds in gesprek met de klant om zijn noden en behoeftes af te toetsen. Pas wanneer we alles overlopen hebben en we zeker weten dat er een match is, gaan we verder. We denken dus pro-actief mee en zijn pas tevreden wanneer zowel onze klant, de spreker én het publiek een geweldige beleving hebben ervaren die ze verder meenemen in hun leven.

Hoe kan ik mezelf aan jullie voorstellen om impact spreker te worden op jullie website?

Dit kan je doen door contact op te nemen via onze mail: info@impactspeakers.eu of het nummer +32 460/97 73 90. Hou er rekening mee dat wij geen opleiding aanbieden tot spreker. Indien je hier graag stappen in wil zetten, zullen wij jou wel zien te koppelen aan de juiste personen binnen ons netwerk.

Bieden jullie nog andere services aan?

Wij matchen events aan de gewenste impactvolle spreker. Hierbij kunnen wij verder ontzorgen. Voor onze klant denken we bijvoorbeeld aan het zoeken naar een geschikte locatie, het aanbieden van catering, …

Werken jullie ook internationaal?

Wij werken met sprekers die ook internationaal impact maken. Wij bekijken elke vraag grondig en zorgen ervoor dat alle partijen waarde ervaren.

Hoeveel kost een impact spreker?

Dit hangt van verschillende factoren af. Wanneer een spreker bekender wordt en internationaal gaat spreken, dan zal dit tarief hoger liggen. Zoals zo vaak hangt alles hierbij af van vraag, aanbod en de wensen van de klant. Om die reden werken wij met op maat gemaakte offertes.

Heb je een korte vraag?

Stuur een Whatsapp bericht

u

Heb je hulp nodig?

Wij helpen jou graag op weg.

Op de hoogte houden?

Schrijf je in voor ons Impact Nieuws.

Pin It on Pinterest

Share This