Nieuwjaarsreceptie – 14 januari 2024 – Crowne Plaza Hotel

Ondernemers in Beweging

Dit is de dagelijkse realiteit voor ondernemers. Waar we stonden, wat onze plannen zijn, welke koers we willen varen en hoe we dit gaan verwezenlijken – elke dag opnieuw. Gedreven door motivatie, met vuur en passie. Want terwijl het in ons hoofd stormt, brandt het in ons hart.

Het communiceren en uitvoeren van al deze plannen is een voortdurende uitdaging die we keer op keer aangaan. Bijkomende obstakels die onverwacht op ons pad komen, buigen we om tot opportuniteiten en, indien mogelijk, tot extra hefbomen. Geen uitdaging is te groot om ons uiteindelijke doel te bereiken.”

  * Dit event wordt kosteloos aangeboden aan ondernemers. Registratie verplicht, plaatsen zijn beperkt.

  Samen Sterker Ondernemen: Verbinden, Delen, Inspireren

  Welke ondernemer bewandelt dit pad alleen? Zonder steun, klankbord, inspiratiebron, motivator en/of mentor? Laat me het je vertellen: de meest gedreven pioniers bevinden zich vaak eenzaam aan de top, omringd door niet-gelijkgestemden. Ze kunnen hun verhaal niet zomaar delen met vrienden of zelfs familie, want zij begrijpen hen niet; ze worden eerder met argwaan bekeken en soms zelfs ongeloofwaardig bevonden door buitenstaanders.

  Wil jij het nieuwe jaar beginnen temidden van gelijkgestemden, je passie delen en vernieuwende inzichten opdoen? Ben je op zoek naar energie en ideeën, omringd door gepassioneerden, liefhebbers, visionairs, creatievelingen, bedenkers en doeners – kortom, ondernemers?

  Dan ben je hier aan het juiste adres!

  Voor groei-ondernemers met passie

  Op zondag 14 januari 2024, om 8u30, openen de deuren van het Crown Plaza Hotel in Antwerpen voor een zorgvuldig samengestelde groep ondernemers, die tijdens de nieuwjaarshappening van onze Impact Speakers Benny Mintjens & Cédric Daems, de kracht van verbinding zullen ervaren.

  En alsof dat nog niet genoeg is, laten we je weten dat dit evenement jou volledig kosteloos wordt aangeboden!

  Maar wel onder enkele voorwaarden: alleen groei-ondernemers krijgen toegang. Zij die een innerlijke drang voelen, waarbij het knaagt aan hun hersenen en hun hart, omdat ze op zoek zijn naar de volgende stappen om hun onderneming en bedrijf exponentieel te laten groeien – harder dan verwacht, met potentie en drijfkracht. Zij die willen verbinden, contacten leggen met gelijkgestemden, en begrijpen dat je pas kunt vermenigvuldigen als je kunt delen.

  Dit zijn de mensen die we met open armen ontvangen: voel je absoluut welkom! En nodig gerust ook je collega’s uit, want hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

  Gastsprekers

  Impact Speaker:
  Ilse Jaques

  High Performance Coach

  Impact Speakers:
  Benny Mintjens & Cédric Daems

  Finance-, vastgoed- & vermogensexperten

  Felice Dekens

  Presentatie coach

  Nick Haverals

  digital development manager

  Programma

  De deuren gaan open om 8u30, waarbij we je ontvangen met een verse koek en warme drank.
  Vanaf 9u30 steken wij het vuurwerk aan, met volgend programma:

  • 9.30 uur: Welkomstwoord door Benny Mintjens & Cédric Daems

  • 9.45 uur: Keynote van Ilse Jaques, de high-performance coach voor snelle scale-ups, venture builders en investeerders.
  • 10.30 uur: Keynote van Félice Dekens, de Vlaamse televisie- en radiopresentatrice en voice-over. Zij geeft meerdere tips & hands-on tools om je speeches en zakelijke presentaties scherper te stellen.
  • 11.15 uur: korte pauze.
  • 11.30 uur: Benny Mintjens – Competitieve voordelen voor uw bedrijf in 2024-2025
  • 12.00 uur: Nick Haverals: Ai
  • 12.30 uur: Benny Mintjens & Cédric Daems

   Om 12u30 wordt alle aanwezigen een lekker drankje aangeboden ter ere van het nieuwe jaar en een hapje om de hongerige magen te stillen, want netwerken met een lege maag is geen sinecure!
  Om 14u00 is het event afgelopen.

  Heb je een korte vraag?

  Stuur een Whatsapp bericht

  u

  Heb je hulp nodig?

  Wij helpen jou graag op weg.

  Op de hoogte houden?

  Schrijf je in voor ons Impact Nieuws.

  Wil je mee(r) impact maken?

  Boek een seminarie op maat

  Pin It on Pinterest

  Share This