Waarom deze sprekers?

 • + 30 jaar ervaring
 • Humor én waarde
 • Een must voor elke FIRE-adept

Talen:

 • Nederlands
 • Engels

Mogelijkheden:

 • Keynote
 • Seminar
 • Interview / Podcast
8

Benny Mintjens & Cédric Daems
Finance-, vastgoed- & vermogensexperten

Keynote

“Het risico zit nooit in het item zelf. Wél in je kennis, je emotie, je toegepaste gedrag en je aanwezige veiligheidsmarge.”

Hoe omschrijf je twee gepassioneerde zielen? Is het die aanstekelijke positiviteit, dat tomeloze enthousiasme of die vastberadenheid? Benny Mintjens en Cédric Daems zijn onafhankelijke vermogensexperten, investeerders en bestuurders van meerdere vennootschappen.

Investeren en ondernemen zit hen in het bloed. Zo kocht Benny zijn eerste bouwgrond aan op de leeftijd van 16 jaar en legde sinds die dag een onevenaarbaar parcours af binnen de uitdagende wereld van het ondernemerschap. Met meer dan 30 jaar ervaring in de financiële markt, deskundige analyses van ons monetair systeem en grensverleggend gedachtengoed voor de toekomst, levert hij verbluffende inzichten en leerkansen.

 

“Je hoeft geen enkele investering te vrezen, je moet ze alleen begrijpen.”

Inzetbaarheid

Hoogwaardige seminars, events en bijeenkomsten.

Benny en Cédric streven ernaar om zoveel mogelijk contacten op weg te helpen naar financiële vrijheid. Dit doen ze via hoogwaardige seminars, events en bijeenkomsten.

Of het nu gaat om vastgoed, edelmetalen, crypto, aandelen, het financiële systeem, hun toekomstvisie, … You name it. Hun kennis is zeer breed, diepgaand en up to date.

Reviews

“Het was zowat de beste uiteenzetting over beleggen die ik in mijn lange loopbaan heb gehad.”

★★★★★

 

Ik was gisteren gans de dag op een seminarie van Benny en Cédric over beleggen. Ik had het eerlijk gezegd niet verwacht maar het was zowat de beste uiteenzetting over beleggen die ik in mijn lange loopbaan heb gehad. Geen ingewikkelde, hoogdravende uiteenzetting door bankiers die producten willen verkopen, maar een bondige samenvatting door ondernemers die met hun voeten op de grond staan en hun ervaring uitwisselen hoe zij tot hun succesvolle ondernemen en beleggen gekomen zijn met vallen en opstaan. Een aanrader zeker voor jongere ondernemers maar ook voor rijpere ondernemers die met andere ondernemers in dialoog gaan. Ik hoorde ondernemers met een missie… RESPECT…

– Walter –

★★★★★

 

Een enorme meerwaarde om bewust te worden wat je doet met je spaarcenten, en ook de opvolging. Het was een eyeopener voor mij!

– Arne –

★★★★★

 

Benny verstaat de kunst om een moeilijke materie op een eenvoudige manier uit te leggen. Super!

– Els Niemegeerts –
Business Performance Coach

★★★★★

 

De impact die de seminars van Benny en Cédric op mij hebben gehad zijn niet te beschrijven. De kennis die wordt overgebracht is dan ook van onschatbare waarde.

De ins en outs van het financiële systeem worden op een manier gebracht die voor iedereen te begrijpen is. Of je nu al enige kennis hebt van zaken hebt of hier volledig niet in thuis bent.

Het is zeer aangenaam om iemand te horen spreken die niet is gebonden aan een organisatie en waar geen commerciële doeleinden aan gebonden zijn. Dit heb ik zelf nog niet vaak meegemaakt in deze niche.

Geen zweverige topics maar real-life experience en tips waar ondernemers meteen mee aan de slag kunnen. Ik kan het iedereen aanraden om een seminar van Benny en Cédric bij te wonen!

– Karim Tousbih –
Bestuurder Limburgse Immobiliën Maatschappij

Jouw review hier?

Heb je een keynote van Benny en Cédric bijgewoond?
Deel jouw ervaringen met ons. Elke feedback of review helpt ons meer impact te maken.

 

Biografie

Eerste bouwgrond op 16-jarige leeftijd.

Hoe omschrijf je twee gepassioneerde zielen? Is het die aanstekelijke positiviteit, dat tomeloze enthousiasme of die vastberadenheid? Benny Mintjens en Cédric Daems zijn onafhankelijke én onafscheidelijke vermogensexperten, investeerders en bestuurders van meerdere vennootschappen.

Investeren en ondernemen zit hen in het bloed. Zo kocht Benny zijn eerste bouwgrond op 16-jarige leeftijd. Sinds die dag legde hij een onevenaarbaar parcours af binnen de uitdagende wereld van het ondernemerschap, waar hij graag en vol enthousiasme over vertelt.


De ooit wat buitengesloten jongen die zijn draai niet vond op school en dan maar op leercontract ging werken, bewijst dat je geen diploma nodig hebt om succesvol te zijn. Al op jonge leeftijd opende hij zijn eigen fietsenwinkel. En nog één. En nog één.


Door het financiële systeem te bestuderen en te begrijpen, werd hij een meester die elke toehoorder zal weten te boeien.
Cédric op zijn beurt doorzwom eveneens heel wat watertjes. Beide heren vonden elkaar en zijn sindsdien een tandem om U tegen te zeggen. Hun grootste passie is om anderen te boeien en inspireren, zodat zij op hun beurt financieel onafhankelijk kunnen worden.

realisaties

Benny:

 • Oprichter van o.a. Fietsen Mintjens, Missing Link,…
 • Vastgoed- en vermogensexpert
 • Spreker op o.a. The Bridge, InvesTree, …

Cédric:

 • Oprichter van o.a. Endo Projects BV en Missing Link
 • Vastgoed- en vermogensexpert

Pin It on Pinterest

Share This