Masterclass – 20 september 2024- Gent

Master Training: Spreken met IMPACT

Effectieve communicatie speelt een sleutelrol in persoonlijk en professioneel succes. Leer de kunst van overtuigend spreken,
het boeien van je publiek en het overbrengen van je boodschap met kracht en helderheid.
Word een Impact Speaker die levens verandert.

Maximum 10 deelnemers

“A good public speaker can touch your soul,
an Impact Speaker can change your life”

Deze training biedt niet alleen de nodige tools en technieken om zelfverzekerd voor een groep te staan, het gaat verder dan dat.

Het resultaat? Je zult in staat zijn om anderen te inspireren, overtuigen en jouw doelpubliek hun levens positief te beïnvloeden. Of je nu een presentatie geeft, een workshop geeft of een belangrijke vergadering leidt, deze master training zal je helpen een blijvende indruk achter te laten en je impact te vergroten.

Joris Walraet: Spreken met Impact
Joris Walraet

Jouw trainer: Joris Walraet

Business & Personal Coach – Soft skills trainer – keynote speaker – Interim Executive 

Joris Walraet, een doorwinterde professional met meer dan 35 jaar ervaring in diverse bedrijfstakken, is een meester in het overbrengen van impactvolle spreekvaardigheden. Sinds 2009 werkt hij als zelfstandig Interim Executive, waarbij hij op C-level managementteams begeleidt of als interim-directeur organisaties analyseert, adviseert en aanpast aan nieuwe uitdagingen.

Als keynote speaker komt Joris’ unieke kracht naar voren in zijn vermogen om zijn uitgebreide expertise in spreken met impact over te brengen. Hij heeft aanzienlijke veranderingen en herstructureringen in organisaties geleid en heeft daardoor een diepgaand begrip van de cruciale rol van overtuigende communicatie in zakelijk succes.

Zijn passie voor kansen, innovatie en uitdagingen weerspiegelt zich in zijn benadering van spreekvaardigheidstraining. Joris gelooft sterk in de kracht van mensen om het verschil te maken.

Met een sociale, overtuigende en positieve persoonlijkheid brengt Joris niet alleen zijn rijke ervaring over, maar inspireert hij ook anderen om met Impact te spreken. Zijn trainingen zijn transformerend, waarbij hij deelnemers begeleidt om hun spreekvaardigheid te vergroten en blijvende indrukken achter te laten. Als het aankomt op spreken met Impact, is Joris Walraet dé expert die je naar succes leidt.

Joris is a great coach en mentor for ambitious and driven entrepreneurs. His experience and pro active thinking gives you eye-openers that give you a fulfilling feeling. Always a great pleasure to be coached by him.

Jonathan Thelen

Finance a.i. voor Kmo's & groeibedrijven

Joris Walraet

“A very powerful leader”

– Kim Milants –
Compassionate Leader I People & Organzation Strategist I Speaker

 Joris has the gift of generating energy and he radiates it on to others. His passion with people and making transformation really happen makes him a very powerful leader in change. Joris has an eye for interpreting and analyzing situations and he is just fun working with!

Inhoud Training

 • PERSOONLIJKHEID: Iedereen is uniek, en dus richten we ons op het vinden van de optimale presentatievorm waarin jij je comfortabel voelt. Ontdek hoe jouw persoonlijkheid de sleutel is tot authentiek en impactvol spreken.

 • STORYTELLING en OPBOUW: Een verhaal brengt kennis tot leven. Leer hoe je jouw expertise omzet in boeiende verhalen die jouw publiek raken. Ontdek de kunst van opbouw, waar elke stap naar jouw ‘pointe’ de aandacht van je luisteraars grijpt en vasthoudt.

   

 • INTERACTIE MET JOUW PUBLIEK: Leer hoe je een diepere connectie creëert met je luisteraars. Van het vasthouden van aandacht tot het activeren van betrokkenheid, ontdek technieken die jouw publiek niet alleen luisteraars maken, maar actieve deelnemers aan jouw verhaal

   

 • LICHAAMSTAAL: Verfijn je non-verbale communicatie. Ontdek welke handelingen je betoog versterken en hoe je lichaamstaal kunt inzetten als een krachtig instrument om je boodschap te ondersteunen.
    
 • MEESTER JE ANGST EN STRAAL OP HET PODIUM: Ontketen de kracht van zelfverzekerdheid. Leer strategieën om angst te overwinnen, zodat je met overtuiging en authenticiteit voor een publiek kunt staan. Ontdek praktische technieken om je comfortabel te voelen op het podium, je stem te laten horen en een blijvende indruk achter te laten zonder angst. Deze training biedt een veilige omgeving waarin je jouw spreekvaardigheden kunt ontwikkelen en de vrijheid kunt ervaren om met impact te spreken, ongeacht de grootte van je publiek. Maak je klaar om zelfverzekerd te stralen en je boodschap met overtuiging over te brengen.

 • JOUW KEYNOTE INOEFENEN: Oefening vormt de kern van meesterschap. Wees voorbereid op een interactieve benadering waarbij we niet alleen oefenen, maar ook constructieve feedback bieden. Verbeter je presentatievaardigheden en bouw zelfvertrouwen op voor een impactvolle keynote.

Vorige editie

1 maart 2024

“Ik heb enorm genoten van de Masterclass. Ik ben me momenteel aan het voorbereiden op een keynote en het vloeit echt vlot uit mijn pen. Ik voel door die ene dag dat mijn zelfvertrouwen enorm gestegen is. Super cool. Het is de eerste keer ooit dat ik mij voorbereid op het spreken en dat ik van mezelf voel dat ik het goed ga doen. Bedankt!”

Elise Van Broeckhoven , Plukboerderij Grondig

 

 

 

 

Dankjewel voor deze mooie ervaring! In deze masterclass krijg je de volledige toolbox die je nodig hebt om een keynote te kunnen geven, van aan de voorbereiding tot de technische aspecten waar vaak niet bij stilgestaan wordt. Op naar impact!”

Sofie Vandamme
Impact Speaker over Zelfliefde

“De Spreken Met Impact workshop was in ieder geval een super meerwaarde! Zij die in juni tijd hebben: doen!”

Mark Van Gossum
Impact Speaker die organisaties transformeert van Re-actief naar
Pro-actief

 

 

 

 

Superboeiende training! Geeft me heel wat inzichten om mijn keynote naar een hoger niveau te brengen. Bedankt (Joris en Impact Speakers) om ons op zo’n fijne en boeiende manier te tonen wat de belangrijkste punten zijn om op te focussen.”

Barbara Van Cauwelaert
Impact Speaker: Captain of mind control

Praktisch

Vrijdag 7 juni of 20 september 2024

 • The Attic – Doornzele (Gent)

 • 9.30 uur – 17.00 uur
 • Inclusief trainingsmateriaal, lunch & drankjes
 • Certificaat: Spreken met Impact

 

Jouw investering:
625 euro excl btw – 10% korting voor Impact Speakers

Praktisch

Vrijdag 7 juni of 20 september 2024

 • The Attic – Doornzele (Gent)

 • 9.30 uur – 17.00 uur
 • Inclusief trainingsmateriaal, lunch & drankjes
 • Certificaat: Spreken met Impact

 

Jouw investering:
625 euro excl btw – 10% korting voor Impact Speakers

Heb je een korte vraag?

Stuur een Whatsapp bericht

u

Heb je hulp nodig?

Wij helpen jou graag op weg.

Op de hoogte houden?

Schrijf je in voor ons Impact Nieuws.

Speak up

Blijf op de hoogte.

Wij houden ook niet van overvolle mailboxen of tijdverspilling. Je mag van ons enkel mail verwachten wanneer deze impactvol is. 

Pin It on Pinterest

Share This