Mark Van Gossum – Empowering your journey to awareness, transformation & happiness

Waarom deze spreker?

 • Actiegericht en interactief
 • Op maat van de doelgroep
 • Vol diepgaande inzichten

Talen:

 • Nederlands
 • Engels

Mogelijkheden:

 • Keynotes
 • Masterclasses / Workshops
 • Interview / Podcast
 • Consultancy
8

Mark Van Gossum
Empowering Organisations & Individuals

Keynote

Het is elke dag de eerste dag van de rest van je leven,
en het is nooit te laat voor een nieuw begin.

“Hoe maak ik mensen bewust dat er een keuze bestaat tussen “zekerheid” en “groei”, en hoe laat ik hen inzien dat van die beide enkel “groei” daadwerkelijk bestaat?”

I. Een leider die voorop loopt en die niet gevolgd wordt, noemt men gewoon een wandelaar

Als leider, als ondernemer, kies je ondubbelzinnig voor groei en dus voor continue verandering en bijsturing. Hoe krijg je een echte algemene groeicultuur in je organisatie, tot bij de mensen/werknemers die kiezen voor zekerheid, veiligheid en stabiliteit? En hoe krijg je hen zelfs zo ver dat zij die groeicultuur mee onderling uitdragen?

 

 • Krijg algemene groeicultuur in jouw organisatie
 • Van zekerheid en veiligheid naar ongekende groei
 • Laat jouw medewerkers groei mee uitdragen

II. De keuze gaat constant tussen Zekerheid en Groei en kies je voor het eerste, dan krijg je geen van beiden.

De meeste mensen kiezen voor zekerheid en voorspelbaarheid in een wereld die zich vaak als hectisch en onvoorspelbaar presenteert.
Ontdek tijdens deze keynote het inzicht dat zekerheid een illusie is. Leer hoe je controle verkrijgt door omstandigheden om te buigen tot opportuniteiten, niet door ze te vermijden. Want in dezelfde storm bereiken zij die hun zeilen juist weten te zetten, uiteindelijk hun doel. 

 • Leer alle uitdagingen om te buigen tot opportuniteiten
 • Graaf dieper op het inzicht ‘Zekerheid is een illusie’
 • Bouw veerkracht op voor toekomstige uitdagingen.

Wie is MArk Van Gossum?

Mark Van Gossum: Inspirerend Spreker en Groeimentor

Eva vissers non verbale communicatie

Het ondernemerspad van Mark Van Gossum

Mark Van Gossum heeft zijn stempel gedrukt op de financiële wereld, waar hij de eerste zeventien jaar van zijn carrière doorbracht als raadgever en later als visionair commercieel kaderlid bij vooraanstaande nationale en internationale financiële instellingen. Zijn invloed reikt verder dan traditionele rollen, aangezien hij verantwoordelijk was voor baanbrekende commerciële en change management trainingen.

In 2004 koos hij voor onafhankelijkheid als makelaar en persoonlijk financieel partner, en sindsdien heeft hij met succes een bloeiend netwerk opgebouwd, waarmee hij zijn diepgaande ervaring en ondernemersgeest inzet om individuen en bedrijven te inspireren.

 

Wat mag je verwachten?

Met de juiste mindset transformeren momenten van falen tot waardevolle kansen.
Na de keynote van Mark zal jouw team niet alleen vertrekken met een mentaal werkboek vol praktische instrumenten om uitdagende tijden te doorstaan, maar ook met een verfrissend perspectief op tegenslag. Mark belichaamt de kracht van weerbaarheid en de kunst van het creëren van solide fundamenten. Zijn kernovertuiging, waarbij uitdagende momenten ons niet definiëren maar verfijnen, fungeert als een sturende vuurtoren.

De impact van Mark zijn keynote gaat verder dan de oppervlakte, doordrenkt met diepgaande lessen die lang na de presentatie bijblijven.

Laat je team zich onderdompelen in deze bevlogen ervaring, waar elke stap een nieuwe ontdekking is op weg naar groei en succes.

Reviews

★★★★★

“Ik heb in 2019 het genoegen gehad om Mark als leerkracht te hebben voor mijn opleiding “Management”. Hierin heeft hij mij met zijn onuitputtelijke wijsheid en energie enorm veel bijgeleerd over de kracht van een menselijk HR-beleid. Met een innemende mix van ervaring en passie deelde hij niet alleen kennis, maar ook een onuitputtelijke bron van inspiratie.

Ik kan oprecht zeggen dat hiermee de fundamenten van mijn carrière werden gelegd waarvoor ik nog elke dag dankbaar ben.”

Cara Brouns

★★★★★

“Mark Van Gossum staat steeds voor je klaar. Hij is een meester in het vertellen van verhalen. Hij heeft steeds het juiste verhaal op het moment dat je op zoek bent naar inzicht en Hij geeft de inspiratie om gemotiveerd verder aan de slag te gaan.”

 Steve De Weerdrt, G.L.A.D.-health

Jouw review hier?

Deel jouw ervaringen met ons. Elke feedback of review helpt ons meer impact te maken.

boeken – workshops – keynotes – reizen

 

Consultancy

Semco

“Hoe creëer ik een organisatie waar iedereen groei omarmt als de enige cultuur, waarin iedereen assertief communiceert en waarin iedereen met de neus in dezelfde richting streeft naar maximale groei?”

Trainingen & Workshops

I. Doelgericht Navigeren: Een workshop voor Persoonlijk Succes

II. Constant op de toppen van je tenen lopen, is niet alleen schadelijk voor je voeten

III. Je bent maar één inzicht verwijderd van een Gelukkiger Leven

  Pin It on Pinterest

  Share This