Joris Walraet – Guiding people & organisations to new destinations

Joris Walraet: Spreken met Impact

Waarom deze spreker?

 • Heel interactief
 • Inspirerend
 • Concreet
 • Pragmatisch

Talen:

 • Nederlands
 • Engels

Mogelijkheden:

 • Keynotes
 • Workshops & Masterclasses
 • Interview / Podcast
 • Consultancy
8

Joris Walraet
Guiding people & organisations to new destinations

Keynote

Verandering start bij jezelf

Keynotes

 • 75% van de problemen zijn te wijten aan slechte communicatie
 • De vloek van kennis is de weerstand voor verandering !

Joris is een ervaringsdeskundige op het gebied van communicatie en verandering in organisaties. Zijn lange carrière heeft als rode draad die constante uitdaging en begeleiding van organisaties, teams en individuen in de noodzakelijke verandering.

Hij brengt dan ook anekdotes en verhalen mee vanuit zijn eigen ervaring, zeer herkenbaar voor iedereen die met communicatie of verandering te maken heeft. Maar de verrassing ligt hem niet in de oplossing, maar in het begrip en de aanpassing.

Hij neemt je mee op de zoektocht naar de waarom van weerstand en de factoren die je dient aan te pakken om een succesvolle transformatie te kunnen aangaan.

Heel verrassend dikwijls, onvoorspelbaar, maar wel degelijk onderbouwd door de wetenschap en de behaalde resultaten. Geen methodieken of ingewikkelde formules, maar mensgerichte acties die hun nut bewezen hebben.

En het is net door die andere insteek dat hij dikwijls gevraagd wordt om zijn verhaal te brengen. Zijn unieke insteek en visie op verandering doen je vooral nadenken over je eigen houding in een verandertraject. En laat daar nu net de sleutel van het succes in liggen.

Joris Walraet: Spreken met Impact

Wie is Joris Walraet?

Joris Walraet: Interim Executive, Business & Personal Coach,
Soft skills trainer & keynote speaker

Joris Walraet: Spreken met Impact

Joris Walraet, een doorwinterde professional met meer dan 35 jaar ervaring in diverse bedrijfstakken, is een meester in het overbrengen van impactvolle spreekvaardigheden. Sinds 2009 werkt hij als zelfstandig Interim Executive, waarbij hij op C-level managementteams begeleidt of als interim-directeur organisaties analyseert, adviseert en aanpast aan nieuwe uitdagingen.

Als keynote speaker komt Joris’ unieke kracht naar voren in zijn vermogen om zijn uitgebreide expertise in spreken met impact over te brengen. Hij heeft aanzienlijke veranderingen en herstructureringen in organisaties geleid en heeft daardoor een diepgaand begrip van de cruciale rol van overtuigende communicatie in zakelijk succes.

Zijn passie voor kansen, innovatie en uitdagingen weerspiegelt zich in alles wat hij onderneemt. Joris gelooft sterk in de kracht van mensen om het verschil te maken.

Met een sociale, overtuigende en positieve persoonlijkheid brengt Joris niet alleen zijn rijke ervaring over, maar inspireert hij ook anderen omImpact te maken. Zijn keynotes en trainingen zijn transformerend, waarbij hij deelnemers begeleidt om hun spreekvaardigheid te vergroten en blijvende indrukken achter te laten. 

Reviews

★★★★★

It has been a great pleasure working with Joris for almost a year. I can describe him as a very experienced all-round manager with strong strategic skills and a human centric approach. He helped us to transform our Digital department from a support driven organisation to an enabling organisation with integration of Data, OT & IT. During this transition Joris focused on implementing the changes we had outlined in our roadmap, with specific focus on the human change, creating common ground and introducing new ways of working.

Bart Van Eygen – Directeur Asset Management at Aquafin NV

★★★★★

Joris was aangenomen als transitiemanager om onze organisatie mee te begeleiden bij de integratie van IT/OT. Hij zet de dingen in beweging; brengt structuur in het veranderingsproces en is zeer open om eerder opgedane kennis en ervaringen te delen. Snel inzetbaar en een houvast gedurende het voorbije jaar.

Sabine Schellens – Talent Development CSR

★★★★★

I have had the pleasure to offer CSC consulting services to Joris on two occasions, one for setting up the BPM approach for Telenet Quality and Reporting department, one for assessing the reverse logistics of the Telenet STB while Joris managed Telenet SCM: in both cases, it has been extremely refreshing to interact with Joris: straight talk, pragmatic ( no non-sense), value- and result- driven, and an open listener.
I really look forward to further working with / for Joris.

Jean Louis Van Houwe – Founder & CEO Monizze

★★★★★

Joris has the gift to turn his tremendous Process Management knowlegde & experience into the daily practice of any complex organisation while being excellent in managing people.

Christophe Vandecaveye – Authentic Change Leader

★★★★★

I enjoyed working with Joris as colleague. He’s a great team player and has a large experience in different fields of the business areas. Also I would like to high light his effort and leadership in the corporate responsibility project @ Telenet called “Bonjour Afrique”.

Philippe De Bock – Partner at KennedyFitch

★★★★★

“Ik heb enorm genoten van de Masterclass. Ik ben me momenteel aan het voorbereiden op een keynote en het vloeit echt vlot uit mijn pen. Ik voel door die ene dag dat mijn zelfvertrouwen enorm gestegen is. Super cool. Het is de eerste keer ooit dat ik mij voorbereid op het spreken en dat ik van mezelf voel dat ik het goed ga doen. Bedankt!”

Elise Van Broeckhoven – Plukboerderij Grondig

★★★★★

“Dankjewel voor deze mooie ervaring! In deze masterclass krijg je de volledige toolbox die je nodig hebt om een keynote te kunnen geven, van aan de voorbereiding tot de technische aspecten waar vaak niet bij stilgestaan wordt. Op naar impact!”

Sofie Vandamme – Tell me more

★★★★★

 “Superboeiende training! Geeft me heel wat inzichten om mijn keynote naar een hoger niveau te brengen. Bedankt (Joris en Impact Speakers) om ons op zo’n fijne en boeiende manier te tonen wat de belangrijkste punten zijn om op te focussen.”

Barbara Van Cauwelaert – White Haven, Captain of Mind Control

★★★★★

Joris is a manager who gives people the opportunity to take responsibility and allows them to work independent without leaving them in the cold when they need assistance. This creates a pleasant, productive environment to work in. This results in staff going the extra mile when needed. He’s straight forward and speaks his mind.
Joris is also socially engaged and this enriches him as a person.

Guy Storms – Facilities Manager at Telenet

Jouw review hier?

Deel jouw ervaringen met ons. Elke feedback of review helpt ons meer impact te maken.

boeken – workshops – keynotes – reizen

 

Masterclass –

Spreken met Impact

datum overeen te komen

Spreken met Impact Joris Walraet

– Verdiepend Traject –

Spreken met Impact

datum overeen te komen

Joris Walraet: Spreken met Impact

– Teambuilding –

Thema overeen te komen

datum overeen te komen

Joris Walraet Teambuilding

Pin It on Pinterest

Share This