aanvraag

Voor Impact Speakers

Om kwaliteit te garanderen, screenen wij onze sprekers vooraf. Om die reden stellen we hier al enkele vragen. Wanneer wij voelen dat er een match kan zijn, volgt er een gesprek.

Je mag sowieso een reactie van ons verwachten.

Waar heb je zelf het meeste nood aan?

Frequently Asked Questions

Wat bedoelen jullie met 'Impact'?

Met Impact bedoelen wij dat de waarde die je brengt mensen in actie zet op een manier dat dit hun leven op een positieve manier beïnvloedt en een ripple effect in beweging kan brengen op hun omgeving.

Wat is het verschil tussen een Impact Speaker en een Master Impact Speaker?

Een Master Impact Speaker is iemand die wij persoonlijk zeer goed kennen, die wij al meermaals hebben weten spreken en waarvan wij weten dat hij of zij Impact maakt op zijn of haar publiek.

Een Impact Speaker, is iemand die wij persoonlijk niet heel goed hoeven te kennen, maar die wel de intentie heeft om Impact te maken. Wij staan bij de Impact Speakers niet garant voor de geleverde kwaliteit en diensten. Wij gaan wel steeds in gesprek en toetsen af of de intentie om impact te maken volgens onze visie, waarden en normen is.

 

Waarop letten jullie tijdens mijn keynote of masterclass om feedback te kunnen geven?

Wij zetten enorm in op waarde, beleving en verbinding. Daarom letten wij steeds op de volgende zaken:

– Authenticiteit & passie

– Lichaamstaal & energieniveau

– Interactie met het publiek

– Omgevingsfactoren en algemene sfeer

– Storytelling & structuur

– Visuele hulpmiddelen

– Publieksreacties tijdens en na de keynote

– Timing

– Gebrachte waarde & Impact

Kan ik een erkend Impact Speaker worden? Hoe doe ik dat dan?

Ja, het is mogelijk om een erkend Impact Speaker te worden bij Impact Speakers. We selecteren onze erkende Speakers op basis van specifieke criteria, waaronder authenticiteit, passie voor het onderwerp, relevante expertise, het vermogen om een positieve impact te maken…  Onze erkende Impact Speakers kennen we al een tijd, hebben we meermaals weten spreken en weten we welke kwaliteit ze brengen.

Over welke periode loopt mijn pakket?

De paketten en hun voordelen lopen over een periode van een jaar, te beginnen op de dag van de aankoop.

Op welke manier verwerken jullie artikels en interviews?

Wij houden eerst een gesprek met jou om jou, jouw normen en waarden, jouw why, jouw doelpubliek en jouw gewenste doel beter te leren kennen. Daarna bieden wij jou een sjabloon aan waarin je zelf het artikel of interview aanlevert. Wij redigeren dit en plaatsen het op de website na jouw akkoord.

Kan ik de foto's die bij het pakket horen ook op een andere locatie laten trekken?

Dat is mogelijk in samenspraak en met een meerprijs voor verplaatsing en tijd.

Waarom moet ik mij eerst kandidaat stellen als spreker?

Om kwaliteit te garanderen, screenen wij onze sprekers vooraf. Het is mogelijk dat wij een spreker weigeren indien er geen match is op vlak van waarden en normen of indien er sprake is van andere zaken die niet stroken met onze visie en missie.

Disclaimer: Er is een duidelijk onderscheid tussen een Impact Speaker en een erkend Impact Speaker.
Het is de verantwoordelijkheid van de Impact Speaker zelf wat hij of zij brengt. Wij staan hierbij niet garant voor hun kwaliteit of inhoud. Wat wel belangrijk is, is hun intentie om impact te maken en mensen in de actie zetten. Onderwerpen die hierin sowieso een no-go zijn, zijn tabak, wapens, drugs en allerhande andere illegale praktijken – wat voor zich spreekt. Wanneer wij inbreuken vaststellen, dan grijpen wij uiteraard direct in.

Onze erkende Impact Speakers kennen wij zeer persoonlijk. Wij hebben hen meermaals weten spreken. We hebben een match met hen. Bij hen weten we  dat we dezelfde normen en waarden belichamen  en dat waarde, beleving en verbinding voorop staat.

Heb je een korte vraag?

Stuur een Whatsapp bericht

u

Heb je hulp nodig?

Wij helpen jou graag op weg.

Contact opnemen?

Contacteer ons gerust.

Pin It on Pinterest

Share This