Let’s connect

Impactvol nieuws

Speak up

Blijf op de hoogte.

Wij houden ook niet van overvolle mailboxen of tijdverspilling. Je mag van ons enkel mail verwachten wanneer deze impactvol is. 

Let’s connect

Wil je ons graag spreken?

Wij kijken steeds naar jouw noden en behoeften om hier zo goed mogelijk op in te spelen zodat we een kwaliteit kunnen bieden die een WIN-WIN is voor alle betrokkenen op de lange termijn.

Impact guides gezocht

Vacature

Door onze groei met Impact Speakers zoeken wij believers die mee impact willen maken.

Geloof je in de kracht van het ripple effect, in lifechanging transformatie en wil je anderen hiermee helpen? Laten we dan in gesprek gaan en bekijken wat een rol als Impact Guide voor jou kan betekenen.

Stel jezelf even voor via request@impactspeakers.eu en laat ons weten waarom je solliciteert voor deze vacature.

Together

Life changing

Wij krijgen energie en voldoening door mensen in hun kracht te zetten. Zowel voor Impact Speakers, als ons ander bedrijf, Step-Nova, willen wij de kans bieden aan personen die enthousiast worden van onze waarden en normen.
Concreet gaat het hierbij om het aanbrengen van geïnteresseerden voor zowel onze begeleiding, als events waar je een zeer mooie commissie voor ontvangt.

Wij geloven zeer sterk in persoonlijke ontwikkeling. Dit is dan ook een kernwaarde die we zowel voor onszelf, maar ook voor alle personen waar we mee in contact komen hoog in het vaandel dragen. Je mag er dus op rekenen dat we ook jou zullen begeleiden.
Op die manier creëren we een ripple effect en maken we allen samen impact. Omdat het ook voor jou life changing kan zijn!

About You

What’s in it for you

N

Ondernemer

Je bent een ondernemer of je staat te popelen om er een te worden: je durft zelf beslissingen te nemen en je denkt graag mee na over opportuniteiten.

N

Zelfstandig, maar met een teamplayer- geest

Je gaat graag zelfstandig aan de slag, maar je geniet er ook van om samen als team te brainstormen, impact te maken en doelstellingen te bereiken.

N

Mooie commissies

Een mooi inkomen is een logisch gevolg op het waardevol zijn voor anderen. Creëer je mooie win-win-win situaties? Dan zijn mooie commissies een logisch gevolg.

N

Netwerker met gunfactor

Je bent een netwerker, die ervan geniet om anderen iets te gunnen. Je bent dus ook een teamplayer en handelt vanuit een intrinsieke hulp/behoefte bij ons doelpubliek en dit zowel op de korte, als op de lange termijn.

N

Gericht op waarde

Je bent niet gericht op platte sales, maar je wilt vooral waarde leveren en een win-win-win creeëren en dit voor de lange termijn.

N

Persoonlijke ontwikkeling

Onze bedrijven richten zich specifiek op persoonlijke ontwikkeling. Je mag er dus zeker van zijn dat dit een kernwaarde is waar we sterk op inzetten.

N

Open voor feedback

Je staat enorm open voor feedback, je hebt doorzettingsvermogen en past de mindset toe van een high-performer.

N

Authentiek en diepgaand

Je houdt van sociaal contact met diepgang en je bent authentiek. Of je streeft ernaar om jouw sociale skills bij te schaven met de hulp van jouw nieuw team.

N

Uitbreiding netwerk

Je komt in contact met gelijkgestemden en mensen die een positief verschil maken. Onderschat nooit de kracht van je netwerk: je gaat lijken op de 5 personen waar je jezelf het meest mee omringd.

Frequently Asked Questions

Wat bedoelen jullie met 'Impact'?

Met Impact bedoelen wij dat de waarde die je brengt mensen in actie zet op een manier dat dit hun leven op een positieve manier beïnvloedt en een ripple effect in beweging kan brengen op hun omgeving.

Wat is het verschil tussen een Impact Speaker en een Master Impact Speaker?

Een Master Impact Speaker is iemand die wij persoonlijk zeer goed kennen, die wij al meermaals hebben weten spreken en waarvan wij weten dat hij of zij Impact maakt op zijn of haar publiek.

Een Impact Speaker, is iemand die wij persoonlijk niet heel goed hoeven te kennen, maar die wel de intentie heeft om Impact te maken. Wij staan bij de Impact Speakers niet garant voor de geleverde kwaliteit en diensten. Wij gaan wel steeds in gesprek en toetsen af of de intentie om impact te maken volgens onze visie, waarden en normen is.

 

Waarop letten jullie tijdens mijn keynote of masterclass om feedback te kunnen geven?

Wij zetten enorm in op waarde, beleving en verbinding. Daarom letten wij steeds op de volgende zaken:

– Authenticiteit & passie

– Lichaamstaal & energieniveau

– Interactie met het publiek

– Omgevingsfactoren en algemene sfeer

– Storytelling & structuur

– Visuele hulpmiddelen

– Publieksreacties tijdens en na de keynote

– Timing

– Gebrachte waarde & Impact

Kan ik een erkend Impact Speaker worden? Hoe doe ik dat dan?

Ja, het is mogelijk om een erkend Impact Speaker te worden bij Impact Speakers. We selecteren onze erkende Speakers op basis van specifieke criteria, waaronder authenticiteit, passie voor het onderwerp, relevante expertise, het vermogen om een positieve impact te maken…  Onze erkende Impact Speakers kennen we al een tijd, hebben we meermaals weten spreken en weten we welke kwaliteit ze brengen.

Over welke periode loopt mijn pakket?

De paketten en hun voordelen lopen over een periode van een jaar, te beginnen op de dag van de aankoop.

Op welke manier verwerken jullie artikels en interviews?

Wij houden eerst een gesprek met jou om jou, jouw normen en waarden, jouw why, jouw doelpubliek en jouw gewenste doel beter te leren kennen. Daarna bieden wij jou een sjabloon aan waarin je zelf het artikel of interview aanlevert. Wij redigeren dit en plaatsen het op de website na jouw akkoord.

Kan ik de foto's die bij het pakket horen ook op een andere locatie laten trekken?

Dat is mogelijk in samenspraak en met een meerprijs voor verplaatsing en tijd.

Waarom moet ik mij eerst kandidaat stellen als spreker?

Om kwaliteit te garanderen, screenen wij onze sprekers vooraf. Het is mogelijk dat wij een spreker weigeren indien er geen match is op vlak van waarden en normen of indien er sprake is van andere zaken die niet stroken met onze visie en missie.

Disclaimer: Er is een duidelijk onderscheid tussen een Impact Speaker en een erkend Impact Speaker.
Het is de verantwoordelijkheid van de Impact Speaker zelf wat hij of zij brengt. Wij staan hierbij niet garant voor hun kwaliteit of inhoud. Wat wel belangrijk is, is hun intentie om impact te maken en mensen in de actie zetten. Onderwerpen die hierin sowieso een no-go zijn, zijn tabak, wapens, drugs en allerhande andere illegale praktijken – wat voor zich spreekt. Wanneer wij inbreuken vaststellen, dan grijpen wij uiteraard direct in.

Onze erkende Impact Speakers kennen wij zeer persoonlijk. Wij hebben hen meermaals weten spreken. We hebben een match met hen. Bij hen weten we  dat we dezelfde normen en waarden belichamen  en dat waarde, beleving en verbinding voorop staat.

Heb je een korte vraag?

Stuur een Whatsapp bericht

u

Heb je hulp nodig?

Wij helpen jou graag op weg.

Op de hoogte houden?

Schrijf je in voor ons Impact Nieuws.

Pin It on Pinterest

Share This