Learning Expedition Iceland – 10 t.e.m. 16 september 2023

Inspiratie – innovatie – groeireis voor ambitieuze professionals

IJsland heeft een enorm progressieve start-up cultuur, bulkt van de innovatieve ondernemers en herbergt tonnen creativiteit. En dat alles te midden van een adembenemend landschap.

Tijdens deze trip staan de bezoeken aan de koplopers en rising stars van het IJslandse ondernemersfirmament centraal. We laten ons inspireren door de meest beloftevolle startups, innovatieve bedrijven en vooruitstrevende ondernemers, die de nieuwe wereld omarmen. Daarnaast maken we ook bewust tijd om te vertragen, om te deconnecteren van de dagelijkse hectiek, om te connecteren met elkaar én om te genieten van al het moois dat IJsland te bieden heeft.

Want ‘het Silicon Valley van het noorden’ moet je gezien, gevoeld en beleefd hebben! Al helemaal als ondernemer.
Om te beseffen en te ervaren dat alles mogelijk is en dat jij het in je hebt om dat te realiseren!

Laatste 2 plaatsen

Land van vuur, ijs en ondernemerschap

Klinkt dit als iets op jouw lijf geschreven?

 • Wil je je eigen horizon en die van je onderneming verruimen?
 • Wil je weten, horen en beleven hoe men in het noorden succesvol – en vaak erg duurzaam! – ondernemingen opzet en uitrolt?
 • Wil je achterhalen hoe de bedrijfscultuur daar floreert en over welke mindset de IJslander beschikt om het eigen bedrijf te laten slagen?
 • Zoek je naar nieuwe zuurstof voor je bedrijf?
 • Heb je nood aan frisse, innovatieve ideeën en inzichten om je eigen business nog beter te laten floreren?
 • Kan je daarbij wel wat sparring-tijd gebruiken met andere, creatieve ondernemers en dit op een boeiende locatie, die je echt even laat stilstaan, nadenken én vooruit denken.

Dan heb je echt niets te verliezen. Wat IJsland met ondernemers, hun mindset en hun bedrijf doet, is zo mindblowing. Dat gunnen wij jou ook!

Pak je rugzak, je open mindset en je goesting in en ga in dit wonderland samen met unieke, gelijkgestemde entrepreneurs op zoek naar inspiratie, connectie en ontspanning.

Fantastische bestemming, zeer inspirerende 1-op-1 sessies met sprekers die anders “hard to meet” zijn, heel goed voorbereid en goed ingevulde agenda, goede hotels en lekker eten, interessante medereizigers, topcombo van work & play door de vele uitstappen!

– DEELNEMER INSPIRATIETOUR IJSLAND 2019 GROUP –

De rising stars van het IJslandse ondernemersfirmament

Tijdens deze trip staan de bezoeken aan de koplopers en rising stars van het IJslandse ondernemersfirmament centraal. We laten ons inspireren door de meest beloftevolle startups, innovatieve bedrijven en vooruitstrevende ondernemers, die de nieuwe wereld omarmen.

Een kleine greep uit het aanbod:

Leveringen met drones toekomstmuziek? In Reykjavik al lang niet meer! Daar zorgen dronefabrikant Flytrex en online marktplaats AHA ervoor dat afhaalmaaltijden snel en efficiënt geleverd worden met drones.

In een land gezegend met een adembenemende natuur één van de grootste toeristische attracties worden én dat met tomaten? Friðheimar bewijst dat het kan.

deCode: IJslanders zijn anders, doen anders en durven anders. Én met succes! Kijk maar eens naar hoe ze in het hoge Noorden die grote C* pandemie aanpakten: anders, radicaler en met een gigantisch succes. Het bedrijf deCODE, een wereldleider in het analyseren en begrijpen van het menselijk genoom, speelde een voortrekkers rol in dit verhaal. En wij mogen op bezoek bij deze bende hippe wetenschappers.

Real time virtual reality gamen? Myrkur dompelt je onder in een fantasiewereld.

ICELAND Ocean Cluster, laat je inspireren hoe je 100% alles kan gebruiken van een product.

Daarnaast maken we ook bewust tijd om te vertragen, om te deconnecteren van de dagelijkse hectiek, om te connecteren met elkaar én om te genieten van al het moois dat IJsland te bieden heeft.

En nog zoveel meer!

“I would absolutely recommend this inspiration tour with Sara. Returning energized and inspired is guaranteed.”

– DEELNEMER INSPIRATIETOUR IJSLAND 2021 GROUP –

Praktisch

 • 6 overnachtingen in 4* hotels

 • 6 x ontbijt – 5 x lunch – 6 x diner – niet-alcoholische dranken

 • Transport ter plaatse

 • Vlucht naar en van IJsland niet inbegrepen

 • Alle bezoeken en workshops 

 • Begeleiding door Sara Pieters, senior innovatie experte, die je leert over het belang van inspiratie opdoen om innovatief te zijn, hoe en waar je inspiratie kunt opsnuiven en hoe je dit effectief kunt gebruiken binnen je eigen organisatie

Jouw investering:
5.750€ excl btw double room
6.300€ excl btw single room

Praktisch

 • 6 overnachtingen in 4* hotels

 • 6 x ontbijt – 5 x lunch – 6 x diner – niet-alcoholische dranken

 • Transport ter plaatse

 • Vlucht naar en van IJsland niet inbegrepen

 • Alle bezoeken en workshops

 • Begeleiding door Sara Pieters, senior innovatie experte, die je leert over het belang van inspiratie opdoen om innovatief te zijn, hoe en waar je inspiratie kunt opsnuiven en hoe je dit effectief kunt gebruiken binnen je eigen organisatie.

Jouw investering:
5.750€ excl btw double room
6.300€ excl btw single room

25% te betalen bij inschrijving
75% te betalen 30 dagen voor afreis

Heb je een korte vraag?

Stuur een Whatsapp bericht

u

Heb je hulp nodig?

Wij helpen jou graag op weg.

Op de hoogte houden?

Schrijf je in voor ons Impact Nieuws.

Speak up

Blijf op de hoogte.

Wij houden ook niet van overvolle mailboxen of tijdverspilling. Je mag van ons enkel mail verwachten wanneer deze impactvol is. 

Pin It on Pinterest

Share This