Angelo Kostakis – Internationale datingcoach

Waarom deze spreker?

  • Inspireert
  • Emotioneert
  • Activeert

Talen:

  • Nederlands
  • Engels

Mogelijkheden:

  • Keynotes
  • Masterclasses / Workshops
  • Interview / Podcast
  • Inspiratiereizen (Angelo heeft een nauwe band met Bali en Griekenland)
8

Angelo Kostakis – Internationale datingcoach

Keynote

Beheersing van lichaamstaal is vaak het missende ingrediënt bij veel professionals. De juiste lichaamstaal versterkt people skills, emotionele intelligentie, relaties, charisma, impact en invloed op anderen.

Keynote van een datingcoach

Na een relatiebreuk moet je kunnen helen. “Time heals all wounds”, zeggen ze weleens. Maar jammer genoeg krijg je ook littekens. Littekens die ervoor zorgen dat je minder zelfvertrouwen hebt, die je een laag zelfbeeld geven en die onbewust geuit worden in het daten. Met als gevolg dat een man zich niet meer met je wil binden. Soms komen de littekens pas tot uiting wanneer je net een relatie hebt. De gevolgen zijn dan erg zwaar en dat kan vermeden worden.

Om mensen te helpen in het volledige ‘healing proces’ heeft Angelo zich gespecialiseerd in de psychologie achter het daten, relaties en hoe je negatieve emoties omvormt tot positieve.

Wanneer je littekens genezen zijn, leef je weer voluit en beleef je de liefde zoals het hoort: met sterke communicatievaardigheden, vertrouwen, een connectie en een stevige fundering waarbij obstakels samen overwonnen worden.

Wie is Angelo Kostakis?

De internationale datingcoach

angelo kostakis dating coach

Angelo is een internationale datingcoach. Hij werd misbruikt in zijn jeugd – wat een enorme impact had op zijn leven en de verschillende ontwikkelingsfasen. Hij was regelmatig alleen en op zichzelf. Hij liet mensen niet snel toe en had moeite om iemand te vertrouwen. Wanneer iemand hem liefdevol wilde aanraken, duwde hij hen weg. Dan kwam immers het beeld van het verleden naar boven. Hij sloot zichzelf volledig af van anderen.

Zijn verdriet of negatieve emoties? Die sprak hij niet snel uit. Want zo hoort het als man zijnde, toch? Natuurlijk niet, besefte hij later. Maar voor hij dat besefte, communiceerde hij nog niet over zijn zwakheden en dat vertraagde de diepgang van mogelijke connecties.

Het behalen van zijn doelen was het belangrijkste. Hij wilde heel graag bouwkundig ingenieur worden. Zo gezegd, zo gedaan. Maar tijdens zijn werkervaring ontdekte hij snel dat hij meer voldoening haalde uit het oplossen van menselijke problemen dan bouwkundige berekeningen te maken.

Hij begon met poëzie en schrijven, voornamelijk op sociale media. Hij wilde mensen ‘raken’ en ze weer laten geloven in de liefde. Tegelijkertijd wilde hij ze ook laten inzien dat liefde gepaard gaat met pijn en gaf daarbij advies over hoe ze met deze pijn moesten omgaan.

Zijn quotes gingen (internationaal) viraal en bleken inspirerend te werken voor heel wat vrouwen. Via Instagram kreeg hij enorm veel berichten van vrouwen uit verschillende landen op zoek naar professioneel advies over ‘daten’. Er was dus een duidelijke nood en hij wist hoe hij hiermee kon helpen.

Hij besloot om zijn carrière als ingenieur op te geven, zijn coaching diploma te behalen en zich volledig te focussen op het helpen van mensen. En vooral: mensen helpen om terug in liefde te geloven.

Reviews

“De sessies zijn heel leerrijk, maar je krijgt ook de spiegel van jezelf te zien.”

★★★★★

Angelo weet op een directe, no-nonsense manier door te vragen en een andere invalshoek te creëren. Dit is op bepaalde momenten ook best confronterend, maar hij weet hiermee steeds respectvol om te gaan.
Danielle Venckeleer

★★★★★

Ik ben niet coachbaar, zei ik tijdens de intake. Ben je zeker dat je met mij verder wilt? Vroeg ik na de tweede sessie. Maar hij gaf niet op! Ik was onzeker en beschaamd over mijn verleden en was gesloten. Door mijn trauma’s dacht ik dat niemand van mij kon houden en bouwde ik een muur om me heen. Dankzij zijn eigen verhaal, zijn openheid, zijn mindset-technieken en het duwtje in mijn rug, sta ik veel sterker in het leven nu en durf mezelf weer te tonen.
Kim Vander Stuyft

★★★★★

Echt een aanrader! Ik ben enorm gegroeid en heb zoveel verdriet uit mijn verleden losgelaten. Angelo is heel bewust en weet hoe hij met zijn vragen diep in jezelf laat kijken. Hij steunt, luistert goed en komt erna ‘on the spot’ met technieken en plannen. Hij duwde me in de richting van mijn authentieke zelf. Ik ben hem erg dankbaar.

D.N.

Jouw review hier?

Deel jouw ervaringen met ons. Elke feedback of review helpt ons meer impact te maken.

Pin It on Pinterest

Share This