Masterclass – 9 maart of 20 april 2024 – Temse

LICHAAMSTAAL MASTER TRAINING:
EEN DAGTRAINING IN NON-VERBALE COMMUNICATIE

Heb je voldoende impact? Kom je geloofwaardig over? Slaag je erin een sterke verbinding te maken met mensen? 

Communicatie is een zeer belangrijk onderdeel van ons dagelijks werk en leven. Maar doorgaans zijn we ons niet bewust van het effect van ons non-verbaal gedrag op ons zakelijk en persoonlijk succes. Met de juiste lichaamstaal versterk je nochtans je people skills, emotionele intelligentie, relaties, charisma en invloed op anderen.​ 

Science based training

In deze science based training reiken we jou essentiële non-verbale handvaten aan die je nodig hebt om beter te functioneren, negatief non-verbaal gedrag te detecteren bij jezelf maar ook bij anderen, verbinding te maken, geloofwaardigheid uit te stralen en een positieve indruk te maken in welke situatie dan ook. 

Je krijgt via deze trainingen inzicht in de eigen non-verbale communicatie, maar ook in de lichaamstaal van jouw klanten, collega’s en stakeholders. Met de juiste non-verbale communicatie strategieën creëer  je grip op de eigen uitstraling, op gesprekken, onderhandelingen en resultaten.

Jouw trainer: Eva Vissers

Eva Vissers is zaakvoerder van Human Frequency en is gebeten door de kracht van non-verbale communicatie. Zij ziet het als haar missie om professionals te bewijzen dat non-verbale communicatie onmisbaar is voor wie het verschil wil maken in een wereld vol high performers. 

Als senior manager met een juridische achtergrond gaf zij gedurende 10+ jaren leiding aan een team van 200+ hoogopgeleide medewerkers. Door opleiding, training en ervaring specialiseerde zij zich in body language en non-verbale strategie-analyse. 

Vandaag maakt ze deel uit van een wereldwijd netwerk van non-verbale experten. Als eerste en enige in België werd ze gecertificeerd door Science of People, een gerenommeerd Human Behavior Research Lab in de V.S.

Via workshops, keynotes, trainingen en 1-on-1 coaching sessies helpt zij bedrijven en individuen hun doelen te bereiken door hun non-verbale vaardigheden te finetunen. Daarbij verbindt ze de wetenschap over non-verbale communicatie met haar kennis over leiderschap.

Het was een bijzonder leerrijke en inspirerende dag

– Peggy Valcke –
Professor aan de KU Leuven, Faculteit Recht en Criminologie,
en Vicedecaan onderzoek – CiTiP

Ik kan de Lichaamstaal Master Training iedereen van harte aanbevelen! Het was een bijzonder leerrijke en inspirerende dag. Eva is op en top professioneel, spreekt met kennis van zaken, en brengt het beste in iedereen naar boven. Net als op het einde van een steengoed concert: “We want more!” 😀 Zodra de agenda het toelaat, teken ik graag in voor een vervolg.

Inhoud Training

 • De grondbeginselen van non-verbale communicatie:  Wat is non-verbale communicatie? En welke impact heeft het op ons werk en dagelijks leven? We zoomen in op het belang van non-verbale communicatie. U maakt kennis met de basisprincipes en komt meer te weten over de interpretatie en beheersing van lichaamstaal.

 • Je eigen lichaamstaal onder de loep: Weet je welke boodschappen je uitstuurt met jouw lichaam? Stille signalen spreken luider dan woorden. Daarom onderzoeken we jouw lichaamstaal en de impact ervan op anderen. Je leert jouw uitstraling te versterken, een onvergetelijke eerste indruk na te laten, controle te verkrijgen over jouw lichaam en om sterke relaties uit te bouwen. Je ontdekt ook hoe je jouw non-verbaal gedrag matcht met jouw professionele doelen. Bovendien leren wij jou hoe je in tijden van Corona jouw lichaamstaal sterker kan inzetten om meer verbindend te communiceren, 

 • Lichaamstaal lezen en functioneren met emotionele intelligentie: Het gedrag van andere mensen ontcijferen? Niet evident! Wij leren jou de behoeften van jouw gesprekspartner te doorgronden door te letten op non-verbale signalen (ook in tijden van Corona!). Je wordt getraind in het detecteren van de zeven universele micro-expressies. Resultaat? Meer begrip voor de gevoelens van jouw gesprekspartner en je leert in te spelen op verborgen emoties. Je krijgt tal van praktische tips om sterker te connecteren en vertrouwen op te bouwen met collega’s en klanten. 

Michael Desmet –
Eindredacteur/coach VTM nieuws

Als televisieman wist ik dat non-verbale communicatie belangrijk is, maar dat het zo een grote impact heeft… heeft me toch wel verrast.

Praktisch

ZA 9 maart 2024  of ZA 20 april 2024 

 • HOFsite Temse

 • 9.30 uur – 17.00 uur

 • Inclusief trainingsmateriaal, lunch & drankjes
 • Persoonlijk certificaat van deelname

KMO-portefeuille niet van toepassing. Om die reden werd de kostprijs met 30% verlaagd.

 

Jouw investering:
450 euro excl btw 

Vanaf 5 inschrijvingen 325 euro excl btw

Praktisch

 

ZA 9 maart 2024 of ZA 20 april 2024

 • HOFsite  Temse

 • 9.30 uur – 17.00 uur
 • Inclusief trainingsmateriaal, lunch & drankjes
 • Persoonlijk certificaat van deelname

KMO-portefeuille niet van toepassing. Om die reden werd de kostprijs met 30% verlaagd.

 

Jouw investering:
450 euro excl btw 

Vanaf 5 inschrijvingen 325 euro excl btw

Heb je een korte vraag?

Stuur een Whatsapp bericht

u

Heb je hulp nodig?

Wij helpen jou graag op weg.

Op de hoogte houden?

Schrijf je in voor ons Impact Nieuws.

Speak up

Blijf op de hoogte.

Wij houden ook niet van overvolle mailboxen of tijdverspilling. Je mag van ons enkel mail verwachten wanneer deze impactvol is. 

Pin It on Pinterest

Share This