Workshop – 25 april 2024 – Bora Zuienkerke (Brugge)

Het belang van duurzame relaties bouwen &
hoe hier krachtiger op inzetten

Duurzame relaties vormen niet alleen de fundering voor jouw huidige succes, maar ook de sleutel tot toekomstige groei en veerkracht. Het opbouwen van sterke, langdurige connecties versterkt jouw zakelijke netwerk. Daar bovenop bevordert het wederzijdse ondersteuning, innovatie en vertrouwen.

Ontdek het onontgonnen potentieel dat je laat liggen door niét in te zetten op duurzame relaties en welke kansen je wél kan grijpen wanneer je hier mee aan de slag gaat.

Dit seminar is speciaal ontworpen voor ondernemers die begrijpen dat het bouwen van bruggen meer is dan netwerken – het is een strategie voor groei, stabiliteit en succes. 

*Maximum 12 deelnemers

Relationeel kapitaal

Sterke relaties met verschillende belanghebbenden, zoals klanten, leveranciers, werknemers en andere partners – ook wel het relationeel kapitaal genoemd – , kunnen aanzienlijk bijdragen aan het succes en de veerkracht van een onderneming.

Een duurzame relatie is géén eenrichtingsverkeer. Het gaat om geven en gunnen. Ontvangen en iets doen voor een ander. Klinkt logisch, waarom gebeurt het dan zo weinig?

Het goede nieuws: er zijn een aantal principes en iedereen kan het leren!
Of je nu een gevestigd ondernemer bent of net je eerste stappen zet of zelfs als particulier, deze workshop is er voor iedereen die vooruit wil in het verbinden van mensen en het opbouwen van relaties die verder gaan dan het klassieke ‘hoe is het?’.

De kracht van verbinding:
Een checklist voor diepgaande relaties

De kracht van verbinding: Een checklist voor diepgaande relaties
Filip Plompen

Jouw trainer: Filip Plompen

Bruggenbouwer – auteur – oprichter van Impact Speakers

Filip Plompen is, samen met Svetlana Stepanova, oprichter van Impact Speakers. Hiermee ontzorgen zij Impactvolle Sprekers. Svetlana is hierbij zeer sterk in het grafische werk – denk hierbij aan websites bouwen, banners of flyers maken tot foto- en filmmateriaal. Filip is de drijvende kracht achter het netwerk. De relaties. De verbinding. De impact.

Doorheen de events die Impact Speakers organiseert of faciliteert, waait er steeds een zelfde wind: er werd diepgang gecreëerd en mensen hadden oprecht interesse in elkaar. Dit was… anders. Hoe doen jullie dit? Filip is geen tovenaar, wel een verbinder. Het staat letterlijk op zijn LinkedIn-pagina: Bruggenbouwer.

Door steeds te kijken naar de mens achter de ondernemer en gericht vragen te stellen, slaagt hij er in om mensen aan elkaar voor te stellen, waarde met hen te delen en hun business te doen groeien. Dit doet hij vanuit een oprechte interesse.

Filip Plompen

“Inspiratie in menselijkheid, gedrevenheid en samen bouwen”

– Femke Muylaert –

Oprichtster van The Expressionista

 

Impact Speakers kan ik omschrijven als inspiratie in menselijkheid, gedrevenheid en samen bouwen. Het hart dat jullie drijft, golft voelbaar door in elke vezel van elk gesprek, elk event dat jullie organiseren en iedereen die door jullie wordt aangetrokken. De magie van magnetisme vanuit missie. Een gemeenschap van openheid in oogcontact, allen hongerig naar groei, voorbij de platgelopen paden. Dank voor het bouwen van bruggen.

Inhoud Training

 • WAAROM ‘SALES’ ZO PASSÉ: Omdat traditionele verkoopbenaderingen steeds minder effectief zijn in een wereld die draait om authenticiteit en duurzame relaties. Het is nu meer dan ooit van belang om waarde te creëren, vertrouwen op te bouwen en de behoeften van klanten op een dieper niveau te begrijpen. Ontdek waarom de oude ‘sales’-methoden plaatsmaken voor een meer mensgerichte en relatiegedreven aanpak die niet alleen verkoopt, maar ook verbindt en waarde toevoegt. Het is tijd om ‘sales’ te laten evolueren naar iets moderns en toekomstbestendigs.
   

 • Horen, zien en LUISTEREN: Het belang van actief luisteren en de enorme voordelen die corona hierin heeft gespeeld. Met daarbij 1 enorme uitschieter die bijna niemand toepast, maar die je na deze workshop nooit meer zal vergeten.

   

 • DE ENORME KRACHT VAN ENERGIE : Leer hoe je jouw energie op een bewuste manier kunt inzetten om impact te maken, vertrouwen op te bouwen en waardevolle relaties te cultiveren die de groei van jouw onderneming stimuleren. 

   

 • DE METAFOOR VAN DE VIS: Waarom de ene vis sneller bijt dan de andere en waarom je niet op zalm moet jagen wanneer je mosselen wil vangen.
   
 • BRENG JOUW KENNIS TOT LEVEN: Zet Theorie om in Praktijk tijdens het Netwerkmoment na Dit Seminar! Geen oefening, geen meesterschap. Laat jouw vaardigheden schitteren in een real-life netwerkomgeving en ontdek hoe het toepassen van wat je hebt geleerd de sleutel is tot succesvolle connecties. Het is jouw moment om te stralen, te experimenteren en te groeien – netwerken was nog nooit zo boeiend!

Zoë van den troost –
Purpose-driven guide coaching people & projects | Radical transformation for change-makers

Ik was onder de indruk van de diversiteit en de diepgang in de gesprekken die ik mocht voeren. Het was verrijkend om nieuwe kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen over onze drijfveren als ondernemers. Dit evenement heeft me waardevolle inzichten en connecties gebracht, echt een unieke ervaring!
Nieuwjaarsdrink 2024

Praktisch

Donderdag 25 april 2024

 • Bora Coworking, Zuienkerke (Brugge)

 • 14 uur – 18 uur: Workshop
 • Vanaf 18 uur: Netwerkmoment met andere deelnemers 
 • Certificaat: Building Bridges – de kracht van duurzame relaties bouwen

 

Jouw investering:
95 euro excl. btw

Praktisch

Donderdag 25 april 2024

 • Bora Coworking, Zuienkerke (Brugge)

 • 14 uur – 18 uur: Workshop
 • Vanaf 18 uur: Netwerkmoment met andere deelnemers 
 • Certificaat: Building Bridges – de kracht van duurzame relaties bouwen

 

Jouw investering:
95 euro excl. btw

Heb je een korte vraag?

Stuur een Whatsapp bericht

u

Heb je hulp nodig?

Wij helpen jou graag op weg.

Op de hoogte houden?

Schrijf je in voor ons Impact Nieuws.

Speak up

Blijf op de hoogte.

Wij houden ook niet van overvolle mailboxen of tijdverspilling. Je mag van ons enkel mail verwachten wanneer deze impactvol is. 

Pin It on Pinterest

Share This