Workshop – 28 november 2024 – La Butte Aux Bois ***** Lanaken

Het belang van een krachtig netwerk &
hoe hier meer business uit genereren

Duurzame relaties vormen niet alleen de fundering voor jouw huidige succes, maar ook de sleutel tot toekomstige groei en veerkracht. Het opbouwen van sterke, langdurige connecties versterkt jouw zakelijke netwerk. Daar bovenop bevordert het wederzijdse ondersteuning, innovatie en vertrouwen.

Ontdek het onontgonnen potentieel dat je laat liggen door niét in te zetten op duurzame relaties en welke kansen je wél kan grijpen wanneer je hier mee aan de slag gaat.

Dit seminar is speciaal ontworpen voor ondernemers die begrijpen dat het bouwen van bruggen meer is dan netwerken – het is een strategie voor groei, stabiliteit en succes. 

*Maximum 12 deelnemers

Relationeel kapitaal

“Filip, ik ben heel onhandig in netwerk events omdat het mensen zijn die ik helemaal niet ken. Dus dan heb ik een aantal gedachten:

  1. Wat moet ik zeggen tegen een wild vreemde en hoe moet ik dan connectie maken
  2. Ik weet niet goed waar ik de nadruk op moet leggen: is het om een potentiële klant te maken of is het eerder om algemene connecties te maken?
  3. Als het algemene connecties zijn, wat moet ik daar dan mee doen? Ik zie niet altijd het nut ervan op lange termijn ook al weet ik logisch gezien dat een breed netwerk hebben handig is.
  4. Het kan voor mij fake aanvoelen als ik naar iemand moet afstappen en pretenderen alsof het me boeit over hun job, terwijl ik geen raakvlakken heb…”

Dit en nog meerdere vragen worden ons regelmatig gesteld. Op deze (en andere) vragen krijg je sowieso een antwoord. En daarbij uiteraard een pak inzichten, praktische tips en oefenmomenten.

Sterke relaties met verschillende belanghebbenden, zoals klanten, leveranciers, werknemers en andere partners – ook wel het relationeel kapitaal genoemd – , kunnen aanzienlijk bijdragen aan het succes en de veerkracht van een onderneming.

Een duurzame relatie is géén eenrichtingsverkeer. Het gaat om geven en gunnen. Ontvangen en iets doen voor een ander. Klinkt logisch, waarom gebeurt het dan zo weinig?

Het goede nieuws: er zijn een aantal principes en iedereen kan het leren!
Of je nu een gevestigd ondernemer bent of net je eerste stappen zet of zelfs als particulier, deze workshop is er voor iedereen die vooruit wil in het verbinden van mensen en het opbouwen van relaties die verder gaan dan het klassieke ‘hoe is het?’.

“Inspiratie in menselijkheid, gedrevenheid en samen bouwen”

– Femke Muylaert –

Oprichtster van The Expressionista

 

Impact Speakers kan ik omschrijven als inspiratie in menselijkheid, gedrevenheid en samen bouwen. Het hart dat jullie drijft, golft voelbaar door in elke vezel van elk gesprek, elk event dat jullie organiseren en iedereen die door jullie wordt aangetrokken. De magie van magnetisme vanuit missie. Een gemeenschap van openheid in oogcontact, allen hongerig naar groei, voorbij de platgelopen paden. Dank voor het bouwen van bruggen.

Filip Plompen

Jouw trainer: Filip Plompen

Bruggenbouwer – auteur – oprichter van Impact Speakers

Filip Plompen is, samen met Svetlana Stepanova, oprichter van Impact Speakers. Hiermee ontzorgen zij Impactvolle Sprekers. Svetlana is hierbij zeer sterk in het grafische werk – denk hierbij aan websites bouwen, banners of flyers maken tot foto- en filmmateriaal. Filip is de drijvende kracht achter het netwerk. De relaties. De verbinding. De impact.

Doorheen de events die Impact Speakers organiseert of faciliteert, waait er steeds een zelfde wind: er werd diepgang gecreëerd en mensen hadden oprecht interesse in elkaar. Dit was… anders. Hoe doen jullie dit? Filip is geen tovenaar, wel een verbinder. Het staat letterlijk op zijn LinkedIn-pagina: Bruggenbouwer.

Door steeds te kijken naar de mens achter de ondernemer en gericht vragen te stellen, slaagt hij er in om mensen aan elkaar voor te stellen, waarde met hen te delen en hun business te doen groeien. Dit doet hij vanuit een oprechte interesse.

Filip Plompen

Zoë van den troost –
Purpose-driven guide coaching people & projects | Radical transformation for change-makers

Ik was onder de indruk van de diversiteit en de diepgang in de gesprekken die ik mocht voeren. Het was verrijkend om nieuwe kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen over onze drijfveren als ondernemers. Dit evenement heeft me waardevolle inzichten en connecties gebracht, echt een unieke ervaring!
Nieuwjaarsdrink 2024

Inhoud Training

 • WAAROM ‘SALES’ ZO PASSÉ: Omdat traditionele verkoopbenaderingen steeds minder effectief zijn in een wereld die draait om authenticiteit en duurzame relaties. Het is nu meer dan ooit van belang om waarde te creëren, vertrouwen op te bouwen en de behoeften van klanten op een dieper niveau te begrijpen. Ontdek waarom de oude ‘sales’-methoden plaatsmaken voor een meer mensgerichte en relatiegedreven aanpak die niet alleen verkoopt, maar ook verbindt en waarde toevoegt. Het is tijd om ‘sales’ te laten evolueren naar iets moderns en toekomstbestendigs.
   

 • Horen, zien en LUISTEREN: Het belang van actief luisteren en de enorme voordelen die corona hierin heeft gespeeld. Met daarbij 1 enorme uitschieter die bijna niemand toepast, maar die je na deze workshop nooit meer zal vergeten.

   

 • DE ENORME KRACHT VAN ENERGIE: Leer hoe je jouw energie op een bewuste manier kunt inzetten om impact te maken, vertrouwen op te bouwen en waardevolle relaties te cultiveren die de groei van jouw onderneming stimuleren. 

   

 • DE METAFOOR VAN DE VIS: Waarom de ene vis sneller bijt dan de andere en waarom je niet op zalm moet jagen wanneer je mosselen wil vangen.
   
 • BRENG JOUW KENNIS TOT LEVEN: Zet theorie om in praktijk tijdens het netwerkmoment na deze workshop. Geen oefening, geen meesterschap. Laat jouw vaardigheden schitteren in een real-life netwerkomgeving en ontdek hoe het toepassen van wat je hebt geleerd de sleutel is tot succesvolle connecties. Het is jouw moment om te stralen, te experimenteren en te groeien – netwerken was nog nooit zo boeiend!

De kracht van verbinding:
Een checklist voor diepgaande relaties

De kracht van verbinding: Een checklist voor diepgaande relaties

Mark Van Gossum –
Founder Charper Business | Van RE-actief naar PRO-actief

In het profiel van Filip staat “bruggenbouwer” … op het eerste zicht staat het daar perfect op zijn plaats! Filip is iemand die duidelijk uitstraalt dat hij gelukkig wordt van het connecteren van mensen. En daar voel ik dan een beetje weerstand bij het “bouwen van bruggen”, want Filip “toont” jou de brug die hij al lang aanvoelt, tussen jou en al die andere ondernemers die als satellieten rond Filip bewegen. Je vindt een een soort gelijkgestemdheid. En dat is het mooie aan samenwerken met Filip. Hij verbindt niet vanuit vaardigheden koppelen, maar vanuit gevoel en het verbinden van mensen die op dezelfde frequentie zitten.
Fantastisch gezelschap en een ontegensprekelijke meerwaarde in je netwerk, toch, “bruggentoner” Filip?

De Locatie

La Butte aux Bois, 5 star superior hotel, is niet zomaar een hotel; het is een locatie doordrenkt met geschiedenis en charme. Het heeft zich ontwikkeld tot een synoniem voor elegantie, inspiratie en gastvrijheid. Het is de perfecte locatie voor onze workshop “Building Bridges”. 

 • ELEGANTIE & COMFORT: La Butte aux Bois is een vijfsterrenhotel waar luxe en verfijning centraal staan. Elke ruimte straalt stijl en comfort uit, ideaal voor een productieve en inspirerende workshop.

 • PRACHTIGE NATUUROMGEVING: Gelegen aan de rand van het Nationaal Park Hoge Kempen, biedt het hotel een serene en groene omgeving die perfect is voor reflectie en creativiteit.
 • INSPIREREND NETWERKEN: Geniet van een netwerkavond na de workshop in een inspirerende ondernemersomgeving.

 • SPECIALE OVERNACHTINGSAANBIEDING: Maak jouw ervaring compleet met een overnachting en toegang tot de wellness tegen een gereduceerd tarief. Zo kan je na een inspirerende dag optimaal tot rust komen.
 • CULINAIR GENOT: Indien gewenst kan je bij jouw overnachting genieten van de voortreffelijke gastronomie die door bekroonde chefs wordt bereid. Een lunch of diner hier is een culinaire ervaring op zich. Het gastronomisch restaurant Ralf Berendsen heeft twee Michelin sterren en een Gault & Millau score van 18/20 punten en is één van België’s 40 beste restaurants.

Butte Aux Bois

Vorige editie

23 april  2024 – Bora Coworking Brugge

“Ik was echt onder de indruk. Ik heb heel veel waarde en informatie gekregen. Waar ik absoluut mee aan de slag zal gaan. Het was keifijn om hier te zijn. “

Bram Van Geert
Transformatiecoach – Goals & Habits

 

 

 

 

“Alle puntjes waar ik mee struggelde zijn behandeld. Het was leuk om te zien dat veel deelnemers dezelfde uitdagingen hadden als ik. We hebben heel veel tips en advies gekregen. Ik heb mijn boekje halfvol geschreven, vol met notities en aantekeningen. Dat ga ik zeker nog verder verwerken. Het was een super leuke experience. Ik heb tegen Filip gezegd dat ik verbaasd was over de prijs en hij hier zeker meer voor mag vragen!

Djamilia Mutalibova
Founder Icarus DMC

 

 

 

 

Ik vond het heel interessant. Het was een vier uur durende event en ik heb enorm veel bijgeleerd. Het ging heel vlot, het was een heel fijne groep. Ik kon met iedereen connecten. Het was eerlijk, kwetsbaar, open. Ik heb ook vrienden gemaakt vandaag in plaats van alleen maar te connecteren. Ik ben heel dankbaar voor dit event. Filip heeft dat keileuk overgebracht, op een manier dat ik het ook binnen twee jaar blijf onthouden. Dankjewel Filip & Svetlana voor het mooie event van vandaag.”

Angelo Kostakis
Impact Speaker: AK Mind Engineer

Building Bridges een namiddag waar u als ondernemer / zelfstandige aan uzelf & uw communicatie skills kan werken.  Waardevolle inzichten hoe u concreet kan netwerken, connecties en relaties kan uitbouwen en versterken. Bovenal gebeurde dit in een leuke setting met een groep gelijkgestemden, waar kwetsbaar opstellen mogelijk was. 

Velen beschreven dezelfde angsten, Filip gidste de aanwezigen met zijn know how en ervaring door hun problemen heen. Ik kijk alvast uit naar een volgende editie! 

Robbie Creytens
Envision.Community

 

 

 

Boeiende workshop met een mooie afwisseling van theorie en praktische oefeningen. Zowel Filip als Svetlana hechten alle belang aan de deelnemersvragen of opmerkingen tijdens de sessie wat het een interactieve workshop maakt en in mijn opinie een grote meerwaarde is. Doe zo verder met het maken van positieve impact 😃

Jeroen Capelle
The Body Key

 

 

 

 

Ik heb deze workshop gevolgd omdat ik nood had aan nieuwe skills, namelijk netwerken. Ik vond het een heel fijne ervaring, ik heb heel veel bijgeleerd. Ik heb met nieuwe mensen kunnen connecteren. Ik neem heel veel mee dat ik in de toekomst kan toepassen.”

Nina Vasadze
Finance & HR Officer

Praktisch

Donderdag 28 november 2024

 • La Butte Aux Bois ***** – Lanaken

 • 14 uur – 18 uur: Workshop

 • Vanaf 18 uur: Netwerkmoment met hapje, drankje en andere deelnemers

 

Jouw investering:
275 euro excl btw – 10% korting voor Impact Speakers

Praktisch

Donderdag 28 november 2024

 • La Butte Aux Bois ***** – Lanaken

 • 14 uur – 18 uur: Workshop

 • Vanaf 18 uur: Netwerkmoment met hapje, drankje en andere deelnemers

 

Jouw investering:
275 euro excl btw – 10% korting voor Impact Speakers

Heb je een korte vraag?

Stuur een Whatsapp bericht

u

Heb je hulp nodig?

Wij helpen jou graag op weg.

Op de hoogte houden?

Schrijf je in voor ons Impact Nieuws.

Speak up

Blijf op de hoogte.

Wij houden ook niet van overvolle mailboxen of tijdverspilling. Je mag van ons enkel mail verwachten wanneer deze impactvol is. 

Pin It on Pinterest

Share This