Workshop – Thomas Vyncke – 27 juli 2023 – Draagkracht Aartselaar

Breathwork to Network

Van de 1ste ademhaling bij de geboorte tot de laatste zucht, de adem is altijd en overal aanwezig. Tenzij we klachten ervaren, schenken we er geen aandacht aan. De afwezigheid van ziekte staat NIET gelijk aan gezondheid.

Maak kennis met de kracht van je eigen ademhaling, verruim je bewustzijn door controle over je ademhaling te nemen en zo je status van ‘zijn’ te sturen. Via de adem krijg je controle over je energieniveau en zenuwstelsel.

Ervaar de impact van breathwork om te ontspannen, diepere verbinding te maken met jezelf en anderen, je focus aan te scherpen en jezelf te transformeren.

Opgelet: maximaal 20 deelnemers

Waarom breathwork belangrijk is voor elke ondernemer

Stressmanagement

Als ondernemer sta je waarschijnlijk vaak onder druk. Breathwork kan helpen bij het reguleren van stressreacties in het lichaam. Door bewust te ademen, kun je het zenuwstelsel kalmeren en een gevoel van kalmte en ontspanning creëren. Dit stelt jou in staat om helder te denken, beter om te gaan met uitdagingen en productiever te zijn.

Focus en concentratie

Een goede ademhaling kan de focus en concentratie verbeteren. Door de juiste ademhalingstechnieken toe te passen voorzie je je hersenen van voldoende zuurstof, wat essentieel is voor mentale helderheid en alertheid. Zo kan je jou beter concentreren, beter beslissingen nemen en efficiënter werken.

Emotioneel welzijn

Ondernemerschap kan gepaard gaan met emotionele ups en downs. Breathwork helpt bij het reguleren van emoties en het creëren van innerlijke balans. Diep ademen activeert het parasympathische zenuwstelsel, dat verantwoordelijk is voor ontspanning en herstel. Dit vermindert angst, spanning en overweldiging en bevordert positieve emoties zoals rust, vreugde en veerkracht.

Verbinding met intuïtie en creativiteit

Ademhalingstechnieken versterken de verbinding met je intuïtie en creativiteit. Door bewust te ademen, kom je in contact met je innerlijke wijsheid en krijg je inzichten, innovatieve ideeën en oplossingen. Hierdoor neem je makkelijker strategische beslissingen, ontwikkel je nieuwe concepten en bevorder je de creativiteit binnen jouw bedrijf.

Verbinding & authenticiteit

Breathwork helpt  je bewustzijn te vergroten en authentiek te zijn. Wanneer je in een staat van ontspanning en openheid bent door breathwork, kun je op een meer authentieke manier communiceren en verbinding maken met anderen tijdens netwerkmomenten.

Persoonlijke groei en zelfbewustzijn

Breathwork dient als een krachtig hulpmiddel voor persoonlijke groei en zelfbewustzijn. Door middel van de juiste ademhalingsoefeningen maak je een diepe connectie met jezelf. Blokkades en belemmerende overtuigingen worden geïdentificeerd en losgelaten. Dit helpt jou om jouw potentieel te maximaliseren, belemmeringen te overwinnen en persoonlijke groei te bevorderen.

★★★★★

Bedankt voor jullie workshop van afgelopen zaterdag. Het is zo fijn om te mogen landen bij mensen die overduidelijk vanuit hun hart willen delen waar ze zelf zo veel baat bij hebben. Zo warm, zo integer en zo op maat van de deelnemers.

Dankjewel om jullie ervaringen en kennis te delen. Hoe meer mensen een lichtje aansteken hoe lichter de wereld wordt. Warme groeten en tot een volgende keer.

– Els Verschueren –
Founder Hypnose Helpt

★★★★★

Ik nam deel aan een voormiddag Ecstatic Breathwork. Integere begeleiding, ondersteunend. Veilige omgeving en warme mensen. En een techniek die heel interessant was en elke dag toepasbaar. Dank je voor deze ervaring en hulp en ondersteuning op het juiste moment.

– Servaas Le Compte –
Bestuurder bij Artists United vzw

★★★★★

Als HSP’er met een moeilijk levenspad was de kennismaking met Estatic Breathwork een hele intense ervaring, doch met zéér gemakkelijke oefeningen. Door de workshop besefte ik dat ik steeds de gevoelens van anderen enorm absorbeer, maar de eigen (pijnlijke) gevoelens al lang niet meer toelaat. Bovendien kon ik het overdenken (tijdens de workshop) niet stoppen, uit angst teveel te voelen. Dit is voor mij een eye opener geweest en heeft de eerste steen gelegd in de zoektocht naar mezelf. Zoals Thomas & Christina het aangaven, moeten we durven te kiezen voor de moeilijke weg. Enkel zo helen we het best! Dus nu, met de juiste begeleiding, kan ik het licht zien aan het einde van de tunnel. Bovendien voelde ik onmiddellijk een enorm positieve energie bij onze ontmoeting, en dat allesomvattend, heeft me direct overtuigd. Ik ben klaar voor het traject!

– Tina Van Der Auwera –
Eigenaar van beautylicious

★★★★★

Super eerste ervaring op de workshop Breathe Better met Thomas! Goede begeleiding en uitleg. Ik ga er zelf verder mee aan de slag en kom zeker nog terug voor meer workshops!

– Frederike Desmet –
Personal Trainer

YUGEN KOMBUCHA

Ontdek de betoverende wereld van Yugen Kombucha, waar smaak, gezondheid en duurzaamheid samenkomen.

Yugen Kombucha is meer dan alleen een drankje – het is een ervaring die je zintuigen prikkelt en je geest verrijkt. Hun ambachtelijke kombucha wordt met liefde en toewijding gemaakt, met behulp van biologische en hoogwaardige ingrediënten.

Lees hieronder wat de founders zeggen:

“We hebben maar één planeet en we geloven dat het onze verantwoordelijkheid is om goed voor haar en haar bewoners te zorgen, net zoals zij voor ons zorgt. Daarom streven we ernaar om van Yugen een 100% duurzaam drankenmerk te maken.

Vanaf het begin wilden we dat ons jonge bedrijf deze belangrijke waarden zou omvatten. We hechten veel waarde aan onze ingrediënten, leveranciers, partners en collega’s. Samen als team zijn we in staat om onze positieve impact te vergroten en te verdiepen.”

Praktische informatie

   Datum

Donderdag 27 juli 2023

Locatie

Kontichsesteenweg 44
2630 Aartselaar

Verloop

18.30 uur
Ontvangst

19.00 uur
Start workshop

20.30 uur
Start netwerkmoment met gezonde drankjes van
Yügen Kombucha

!
Wijziging Locatie door regenweer: Het event gaat niet door in de tuinen van Sterckshof, maar in het Centrum Draagkracht.

Wil je mee(r) impact maken?

Boek een seminarie op maat

Heb je een korte vraag?

Stuur een Whatsapp bericht

u

Heb je hulp nodig?

Wij helpen jou graag op weg.

Op de hoogte houden?

Schrijf je in voor ons Impact Nieuws.

Pin It on Pinterest

Share This