Let’s connect

Contacteer ons

Wij kijken steeds naar jouw noden en behoeften om hier zo goed mogelijk op in te spelen zodat we een kwaliteit kunnen bieden die een WIN-WIN is voor alle betrokkenen op de lange termijn.

Impact guides gezocht

Vacature

Door onze groei met Impact Speakers zoeken wij believers die mee impact willen maken.

Geloof je in de kracht van het ripple effect, in lifechanging transformatie en wil je anderen hiermee helpen? Laten we dan in gesprek gaan en bekijken wat een rol als Impact Guide voor jou kan betekenen.

Stel jezelf even voor via request@impactspeakers.eu en laat ons weten waarom je solliciteert voor deze vacature.

Together

Life changing

Wij krijgen energie en voldoening door mensen in hun kracht te zetten. Zowel voor Impact Speakers, als ons ander bedrijf, Step-Nova, willen wij de kans bieden aan personen die enthousiast worden van onze waarden en normen.
Concreet gaat het hierbij om het aanbrengen van geïnteresseerden voor zowel onze begeleiding, als events waar je een zeer mooie commissie voor ontvangt.

Wij geloven zeer sterk in persoonlijke ontwikkeling. Dit is dan ook een kernwaarde die we zowel voor onszelf, maar ook voor alle personen waar we mee in contact komen hoog in het vaandel dragen. Je mag er dus op rekenen dat we ook jou zullen begeleiden.
Op die manier creëren we een ripple effect en maken we allen samen impact. Omdat het ook voor jou life changing kan zijn!

About You

What’s in it for you

N

Ondernemer

Je bent een ondernemer of je staat te popelen om er een te worden: je durft zelf beslissingen te nemen en je denkt graag mee na over opportuniteiten.

N

Zelfstandig, maar met een teamplayer- geest

Je gaat graag zelfstandig aan de slag, maar je geniet er ook van om samen als team te brainstormen, impact te maken en doelstellingen te bereiken.

N

Mooie commissies

Een mooi inkomen is een logisch gevolg op het waardevol zijn voor anderen. Creëer je mooie win-win-win situaties? Dan zijn mooie commissies een logisch gevolg.

N

Netwerker met gunfactor

Je bent een netwerker, die ervan geniet om anderen iets te gunnen. Je bent dus ook een teamplayer en handelt vanuit een intrinsieke hulp/behoefte bij ons doelpubliek en dit zowel op de korte, als op de lange termijn.

N

Gericht op waarde

Je bent niet gericht op platte sales, maar je wilt vooral waarde leveren en een win-win-win creeëren en dit voor de lange termijn.

N

Persoonlijke ontwikkeling

Onze bedrijven richten zich specifiek op persoonlijke ontwikkeling. Je mag er dus zeker van zijn dat dit een kernwaarde is waar we sterk op inzetten.

N

Open voor feedback

Je staat enorm open voor feedback, je hebt doorzettingsvermogen en past de mindset toe van een high-performer.

N

Authentiek en diepgaand

Je houdt van sociaal contact met diepgang en je bent authentiek. Of je streeft ernaar om jouw sociale skills bij te schaven met de hulp van jouw nieuw team.

N

Uitbreiding netwerk

Je komt in contact met gelijkgestemden en mensen die een positief verschil maken. Onderschat nooit de kracht van je netwerk: je gaat lijken op de 5 personen waar je jezelf het meest mee omringd.

Heb je een korte vraag?

Stuur een Whatsapp bericht

u

Heb je hulp nodig?

Wij helpen jou graag op weg.

Op de hoogte houden?

Schrijf je in voor ons Impact Nieuws.

Pin It on Pinterest

Share This